Nyíregyháziak! A 41-es útból nyíló utcákról (Oros) lakhatás szempontjából mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 24. 22:58
1/7 anonim válasza:
A Tüzér utca és párszáz méteres körzetének kivételével elég jó hely, sok emeletes, komolyabb ház épült (és még épül is) arrafelé. Elég drágák is.
2/7 anonim válasza:
Rokonok élnek ott (Pántlika u.). Csendes, jó környék, a gyerekek kint játszhatnak az utcán. A buszközlekedés elég jó a város felé, kocsival meg percek alatt beérsz. Szeretnek ott lakni, bár az ingatlanárak ott is egyre jobban elszállnak.
3/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Még annyit hozzatennek, hogy többször találkoztam ugató, támadó kóbor vagy szabadon engedett kutyákkal Oros külső részein, kb. mintha Romániában lennék.
4/7 anonim válasza:
Kóbor, csapzott kutya / kutyák falkában - cigány család a közelben. Erről ennyit. Ez egy általános dolog.
5/7 A kérdező kommentje:
Azt azért kétlem, hogy Románia feeling uralkodna arrafelé...
2019. máj. 24. 15:28
6/7 A kérdező kommentje:
Tüzér utca környékét leszámítva
2019. máj. 24. 15:30
7/7 anonim válasza:
A Romániával való komparációm kizárólag a felelőtlen ebtartásra vonatkozott, amivel Oros külső részein többször találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!