Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 25 nm és marad az autó, vagy...

25 nm és marad az autó, vagy 45 nm belvárosban, autót eladva? Ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
Persze nem 2 konkrét lakásról van szó, hanem általánosságban a városban (vidék) ez a helyzet a ráfordítható összegen belül. Vagy külvárosi saját beállós minigarzon, vagy nagyobb belvárosi lakás, ahol a parkolás lehetetlen. A lakások állapota nagyjából ugyanolyan. Dönteni most kellene, nem tudok már tovább gyűjtögetni, így is kell bőven hitel is. Amúgy egyedülálló vagyok, csak én költöznék, de azért gondolni kell a jövőre is, ha ketten leszünk, nem szeretnék emiatt rögtön kiköltözni mert nem férünk el. Viszont az autós életet is megszoktam 7 év alatt, nehéz lenne lemondani róla. Szóval a kettő közül mit választanátok?
2019. ápr. 14. 19:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A parkolás a belvárosban az ott lakóknak nem fizetős. Lakásonként 1 autóra lehet kérni parkolási engedélyt. Kb 3000 ft/ év
2019. ápr. 15. 19:45
 12/14 anonim ***** válasza:

off Nem bírnám elviselni, hogy ilyesmiben döntsenek a fejem fölött, hogy ilyet rám kényszerítsenek, aztán majd, ha nem érezném jól magam a belvárosban könyörögni kelljen, hogy eladhassam... szó se lehet.

3 évig laktam Pesten, gyűlöltem. (Városban éltem mindig)

Azt hittem azért kell eladni az autót, hogy az árát beletedd a lakásba. Ezért eladni, hogy nincs parkolóhely, nézz utána, belvárosban az ott lakó x osszegért parkolhat (nálunk 6000 ft).

2019. ápr. 16. 15:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, nézzétek lakást árverésen, üres, lakatlan is szokott lenni. Hátha találsz valami olyat, ami passzol hozzád és nem kell kompromisszumot kötni.
2019. ápr. 16. 15:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem egyértelmű, hogy belvárosi lakás, autó nélkül.
2019. ápr. 16. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!