Ti hol és milyen ingatlant (2 szobás lakás) vennétek Budapesten 25M Ft alatt?
"Erősen felújítandót, panelból talán lehet kapni."
Külső kerületeket nem ismerem, de Újlipót/Újbuda/Vizafogó/Zugló ezer százalék, hogy nem. Talán peremkerületben, .comon nézd meg.
Ja, még valami. Még mindig tartja magát a tévhit, hogy a panel olcsóbb, mint a régi tégla.
Rossz hírem van: nem. Jelenleg a panel a legforgalomképesebb, leggyorsabban eladható típus, 0 alkuval.
Vicces, hogy az én válaszomon akadtok ki, mert felújítandó panelt ajánlottam. Aztán mikor kiderül, hogy van 25 milla alatt, akkor meg ti, a válaszadók -nem is a kérdező- ki vagytok akadva, hogy messze van,kint van, nem ismerem, de Zuglóban, meg Újlipótvárosban biztos nincs... Nem az volt a kérdés, hogy metró, meg pláza mellett, meg belvárosban milyen lakást tud venni, könyörgöm, hanem 2 szobásat Budapesten!!!!
Nehogy már ti legyet fennakadva, hogy mertem mutatni 2 db hirdetett panelt, ami 25 milla alatt van (bőven).
Jó, hogy nem azért pontoztok le, mert ti aztán nem mennétek oda, ahol se metró, se klíma, se kutyafuttató, meg anyámkínja...
Azzal egyetértek, hogy jól pörögnek a panelek...és tudod, hogy miért? Mert még mindig olcsóbbak, mint a tégla lakások. Ennyi.
Én nem lakást, kertes házat vennék, Csepelen élek és szívesen maradék itt. Ha most lenne ennyi pénzem én 18m-ért ezt venném meg :)
Kicsi de bővíthető, szerintem hamar elviszik már lehet meg is egyezett valakivel a hírdető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!