Ti hol és milyen ingatlant (2 szobás lakás) vennétek Budapesten 25M Ft alatt?
Figyelt kérdés
Kulturált, csendes környéken, de tömegközlekedéssel aránylag könnyen megközelíthető helyen, parkkal és boltokkal a közelben?2019. ápr. 3. 21:21
2/17 anonim válasza:
12.kerületben pici szerencsével kifoghatók ilyen lakások.
Némi alap festés rájuk fér, de ennyi.
3/17 anonim válasza:
25M alatt, hát az egy kicsit nehéz lesz. CSOK-ra akarjátok?
4/17 anonim válasza:
Ujpesten kis szerencsevel, erosen hiteles vagy egyeb problemas (pl. elhuzodo birtokba adas) lakasokat meg ki lehet fogni ekoruli aron.
5/17 anonim válasza:
Erősen felújítandót, panelból talán lehet kapni.
6/17 anonim válasza:
Külső kerületekben nézelődnék inkább.
Jó környéken, jó lakást kifogni kb a lottó ötös kategória most ennyi pénzért.
7/17 anonim válasza:
Én Csepelen vennék, Erdősor út környékén vannak szép parkos részek. Persze ez közlekedés szempontjából nem ideális, de a feltételeid sem azok. :-)
8/17 anonim válasza:
Ennyiért sztem Újpesten van még esély kapni 2 szobás ingatlant. Csak metróközelben kéne nézned. Esetleg 15. Kerület, 7-es busz vonala. Budai oldalt nem ismerem, de az általában drágább.
10/17 anonim válasza:
Ja, meg 2-es is szerintem álmodik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!