Szerintetek is mocskos undorító dolog?
Jelenlegi felháborodásom oka újfent a vagyonszerzési illeték..létezik olyan dolog amit ha megvásárolsz nem kell utána fizetni adót,illetéket?Levegő adót nem kéne bevezetni?
Összekaparok néhány év alatt annyi pénzt hogy tudjak venni hitelmentesen egy házat,7-ből 6 napot dolgozok,túlórázok minden nap,12 óra meló..errefel nem elég hogy kifizetem az összegyűjtögetett pénzből a házat,még fizessek 4% vagyonszerzési illetéket..mert vagyonom lett,abból a pénzből amiért évekig gürcöltem és adót fizettem..komolyan mondom nyilvánosan kéne felakasztani azokat a mocskos férgeket akik kitalálják és elfogadják ezeket az adójavaslatokat..ja arról nem beszélve hogy az eladó egy idősebb úr volt akinek nem volt bankszámlája és egyébként is készpénzben akarta a pénzt,majd szétosztja a gyerekei között..erre levettem egyösszegben az x millió forintot a bank felszámolt érte 82000 ft ilyen-olyan költséget..komolyan,nem hiszem el..használják a pénzem,minden hónapban kezelési költséget számolnak fel,és ha szükségem van rá akkor még megvágnak néhány tízezerre..csodás.Az ügyvédnek kifizetett pénzről nem is beszélve..mert írt egy adásvételi szerződést..Borzalom tényleg ami ebben az országban megy..Régebben laktam néhány évig külföldön,akkor azt mondta egy ottani magyar barátom,ne menj vissza cimbi ott sosem változik semmi csak rossz irányba..de nekem hiányzott a kis falunk,az itteni emberek a Tisza..de így hogy néhány éve újra itthon vagyok,néha meg-megbánom hogy hazaköltöztem,és az ilyen mocskos igazságtalan illetékek mint ez is csak még jobban elveszik az ember kedvét az itteni élettől..nemrégiben vettem egy Honda CBR 1000rr motort azt már le sem írom mennyit fizettem amire a nevemre írták,és néhány héttel utána jött a gépjárműadó csekk..lassan már nem merek venni semmit..
Akik az ilyen törvényeket hozzák,a parlamentben jól el vannak,túlságosan is magas fizetésekkel .Ettől magas,mert megfizetik mások ezt .
Az átkosban azért hagyták élni a kis embereket is,de ennek a kormánynak csak 1 réteg a fontos .
Kell a pénz stadionra, mesterséges szigetre és kisvasútra.
Amúgy meg csinálj gyereket, és Víctor lecsókol.
"erre levettem egyösszegben az x millió forintot a bank felszámolt érte 82000 ft ilyen-olyan költséget.."
Igen, bármilyen tranzakciót akarsz, ahhoz át kell nézni a bankszámlakínálatot, és spec. arra a célra nyitni egy számlát.
Van olyan, ami direkt úgy van összeállítva, hogy pont a pénzfelvét legyen az ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!