Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek várjunk vagy...

Szerintetek várjunk vagy vásároljunk most lakást Győrben? Tanácsokat szeretnék kapni

Figyelt kérdés

5 millió ftunk van kpban. Igen kevés tudom a mai piaci árakhoz , de gyereket akarunk és őt nem albérletbe szeretném hazavinni.

Várhatnánk hogy gyűjtsünk még ingatlanra de mivan ha annyival emelkedik is is az ár? Akkor se baba se lakás .

Egyszerűen úgy érzem nem jutunk egyről a kettőre hiába gyűjtünk.

2019. márc. 11. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lesz olcsóbb, maximum stagnálni fog.

Vegyetek!

2019. márc. 11. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez így azért elég kevés információ. Nem tudom, mennyi idő alatt jött össze az 5 millió, mekkora a fizetésetek, mennyibe kerül egy lakás Győrben, tehát mennyi hitelt vennétek fel.

5 millióhoz mondjuk 10 millió hitel még reális lehet, ha találtok ennyiért. Ha kijön a kamatmentes hitel, vagy valamilyen csok, akkor elég kedvező feltételekkel juthattok pénzhez, kérdés, hogy mennyire veri fel az árakat.

Amúgy hasonló helyzetben vagyunk, bár mi bevállaltuk az első babát egy biztos, fix albérletbe, megfelelő tartalékkal, A B és C tervvel. Nekem ez nem annyira bizonytalan, mint túlvállalni magam egy erőn felüli hitellel. De persze, mi is minél előbb sajátra vágyunk.

2019. márc. 12. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ingatlanárak vagy emelkedni fognak tovább, vagy ha nem, akkor is legfeljebb stagnálni, de csökkenni semmiképp, szóval ha gyűjteni nem tudtok többet, viszont szeretnétek mihamarabb gyereket, akkor ne várjatok, bár 5 millió Ft nem tudom mire elég! :/
2019. márc. 12. 14:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a gond 19 millió környékén van egy lakás 50 nm-es. Tehát ehhez nekünk 14 millióra szükségünk lenne tuti. De ez annyira sok. Egyébként 400 E felett van a jövedelmünk amit bizrosra alámernék írni. Alapjáraton 500 környékén van a havi bevételünk.
2019. márc. 12. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!