Hogyan vásároljunk házat?
Figyelt kérdés
Kedvesemmel balatonnál kinéztünk 20 milláért egy házat de még elég fiatalok vagyunk én 23 ö 20 és elég tudatlanok vagyunk ez ügyben. nekem is és neki is van már munkája. természetesen nincs ennyi pénzünk hogy vegyünk fel hitelt ott mire kell figyelni vagy hitelen kívül van más megoldás? Anyuci apuci nem tud pénzt adni!! de nem is várom el2015. jan. 10. 20:32
1/5 anonim válasza:
hát ha nincsen rá keret akkor a hitelen kívül nem nagyon van más megoldás
ott a szocpol, ugye, de nem tudom hogy mennyit adnak most 1-2-3 gyerek után, viszont már lehet használt házhoz is igénybe venni, viszont azt is csak a számla bemutatása után adják ha jól tudom
vagy esetleg még olyat hogy részenként építeni, de persze ezt se úgy hogy most van egy kis pénz és akkor egy sor téglát rakjunk hogy hogy fog kinézni, hanem hogy akkor alapozás, lábazat, falazat koszorúval; ez nem a legjobb megoldás egyébként, mert a téglának ugye nem igazán tesz jót ha megázik ez csak végső megoldásnak
2/5 anonim válasza:
Kicsit draga lesz az nektek.hitelt kell felvenni hozza de sok onero szukseges egy husz millas hazhoz.20 nak a 80 szazalekat tudja meghitelezni a bank kb.a maradek 20at sajat penzbol kell kipotolni tehat gyujtogessetek.en azt tanacsolnsm vegyetek egy joval olcsobbat.
4/5 A kérdező kommentje:
hát nem sok aházhoz képest 1 milla
2015. jan. 12. 15:41
5/5 anonim válasza:
És 19 milliót fel akartok venni? Hát az nem fog menni....De jobb is szerintem. Miért kell 20 milliós ház, ha nincs pénzetek? Vegyetek egy lakást, amit jóval olcsóbban megúsztok. Bár az az igazság, hogy 1 millió önerővel nem nagyon adnak hitelt, csak ha plusz még bevisztek fedezetet (valakinek a lakását), de ha esze van, akkor nem járul hozzá az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!