Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mikor lesz meg az új CSOK-törv...

Mikor lesz meg az új CSOK-törvény a 2019. júl.1-jén életbelépő változásokról?

Figyelt kérdés

2019. márc. 6. 22:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

5 vásárlásra, 5 felújításra... én nem tudom, most sírjak, vagy nevessek?!

Megnéztem a HVG listáját az elvileg szóba jövő falvakról. A Komárom-Esztergom megyeiek közül Dorog vonzáskörzetében egyikben se fognak kapni az emberek még egy istállót se ennyiért, nem hogy olyan belterületi házat, amit a másik 5 ből lakhatóvá lehet tenni. De megkockáztatom, még 10-ből se!

Összeteszem a két kezem, hogy nem mostanában kell házat vásárolnom.

2019. márc. 12. 19:08
 12/16 A kérdező kommentje:
Lehetne a kérdésnél maradni? Ne írjatok össze minden mást, köszi. Aki tudja a dátumot, az írja meg!
2019. márc. 12. 23:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Én írtam április 2.án. Már beadták a javaslatot. És 2.án szavazzák meg. Én is várom és tisztába vagyok mindennel. Mi falun lakunk benne is vagyunk a listába Balassagyarmattól 15kmre lakunk. 2 gyerekre bővítésre akarjuk felvenni ami 2,4 millió (augusztusba születik meg az első) és a friss házasoknak járó kamatmentes hitelt is kb 6 milliót.
2019. márc. 13. 08:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Azt viszont szabad kérdezni, hol laksz, hol szeretnétek letelepedni? Csak érdekelne. köszi.
2019. márc. 13. 14:16
 15/16 A kérdező kommentje:
13: Igen, azt láttam Tőled, köszönöm szépen. :D <3
2019. márc. 13. 15:02
 16/16 A kérdező kommentje:

13: Nálatok nem ad az önkormányzat támogatást? Mert Budapesten ennél sokkal többet ad, mint amit most CSOK-ra kérhetsz, amit elmondtál összegeket.

Első lakásszerzésre adják.

2019. márc. 14. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!