Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Családi ház vásárlás elött...

Családi ház vásárlás elött 2szer- 3szor megnézném a lakást. Ez zavarni fogja az eladó?

Figyelt kérdés

2019. febr. 24. 15:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A feljészült, értelmes vevő max. 2x nézi meg. Én mist adtam el házat 2x nézte. Én meg ezelőtt úgy vettem, hogy egyszer néztem, mert eleve felkészülten mentem statikussal és olyan emberekkel akik rögtön megmkndták cirka mennyi lesz a felújítás.
2019. febr. 25. 10:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Én pl. soha nem megyek el olyan házat megnézni amit eleve a fotók alapján ne kedvelnék. Ha nincs eleg fotó lehet kérni addig felesleges nézegetni. Csak potenciálisan szóba jöhetőre kell elmenni és akkor is felkészülten.
2019. febr. 25. 10:58
 13/16 anonim ***** válasza:
35%
Értelmes vevő 2szer nézi meg maximum. Jómagam egyszer néztem meg (de akkor jó alaposan) és lefoglalóztam.
2019. febr. 25. 11:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Mi lakást vettünk, kétszer néztük meg. Egyszer csak átlag érdeklődőként, aztán kb. egy héttel később komoly szándékokkal és az addig fel nem tett kérdésekkel érkeztünk.

Szerintem teljesen természetes, hogy a legtöbb ember első alkalommal csak tájékozódó jelleggel nézelődik. Sok pénzről van szó, többnyire alszik az ember párat az ilyen döntésekre és szeretne mégegyszer meggyőződni arról, hogy jó döntést hoz.

2019. febr. 26. 08:20
 15/16 Victor C. ***** válasza:

Ha nem lépsz csak nézegetsz, a ház vagy lakás elúszhat. Én a lakást amit vettem egyszer megnéztem de az ügynök mondta, hogy maradnia kell a lakásban, mert valami csaj jön nézni - immár harmadszor. (A lakás üres volt, az örökösök árulták). Másnap felhivtam az ügynököt, megveszi a csaj? Mondta, hogy még nem, gondolkozik. Na, mondom jó, én azonnal viszem a foglalót, fél óra múlva ott leszek. Estére a tulajdonosok elfogadták az árajánlatomat. A csaj napokkal később előkerült, hogy megvenné a lakást.

Az ügynok elmondása szerint ez nem az első, hanem HARMADIK lakás volt amiről a csaj lecsúszott.

Szóval nézelődj, de vannak, vagy lehetnek következmények...

2019. márc. 2. 05:09
 16/16 anonim válasza:
Ha családi házat vennék (akarunk is), 2-3 házat néznék meg. (ugye nem 3 szor darabját!) Vinnék fényképező gápet, (mobil telefont) mindent lefotóznák és otthon nézegethetném ahányszor csak akarom. Ha interneten hirdetik, akkor van róla kép több is.
2019. márc. 3. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!