Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miert van olyan sok haz elado...

Maton Florian kérdése:

Miert van olyan sok haz elado Bükön es viszonylag olcson?

Figyelt kérdés
Hazat szeretnek vanni osztrak hatartol nem messze, gyanus hogy olyan nagy a kinalat Bükön es jo aron kinaljak. Mielött neki vagnek a vasarlasnak biztos akarok lenni hogy nem fogok rafazni.

2018. febr. 15. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi olyan gyanús benne? Bük egy falu, jó 25 kilométerre Szombathelytől, ahol a legtöbb munkahely van a környéken, plusz kórház, középiskolák, bevásárlási lehetőségek stb. Óránként jár a busz, gyerekkel, főleg nagyobbacskával körülményes megoldani a logisztikát, osztrákok se nagyon verik már fel az árakat, és nem mindenki dolgozik a fürdőben vagy a hotelekben. Menj le és nézz körül, amúgy egy nagyon tiptop, rendezett helység.:-) Osztrák határhoz közel egyébként nézhetsz házat Toronyban, Sében, Dozmaton, Kőszeg környékén, Bozsokon stb, mindenhol találsz a pestihez képest jó áron ingatlanokat. Vidéken más a lépték, itt nem szeretünk naponta több órát utazgatni az otthon és az iskola, munkahely között, ha nem muszáj, csak ha nagyon megéri.:-)
2018. febr. 15. 11:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vallaszt. Bükön van Nagy Pál Általános Iskola és Vendéglátóipari Szakiskola es van ovoda is.Pesten eltem 20 evig es egy ora az ut majdnem mindenhol, nem is beszelve a sztresztöl a dugo miatt. Londonba eltem 4 evig, ott masfel ora vlt az ut oda-vissza, neha 2 ora mert gyakran vannak gondok a vonatjaratokkal, vagy busszal nagy dugo. Nagy varodokbol elegem van. Van aki otthonrol dolgozik (szamitogepen), es vannak eitöipari szakik akik mindenhol megtalaljak helyüket. Szoval nem mindenkinekrosz videken elni. Mellesleg en fürdökedvelö vagyok ezert gondoltam Bükre. Vannak települesek ahol azert olcsok az ingatlanok mert gyakori a betöres vagy mas büncslekmenyek szama stb. En csak csodalkoztam milyen gyönyörü villakat arulnak ma 30-35 milioert.
2018. febr. 16. 10:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Félreértesz, kérdező. Éltem Pesten, mert oda jártam egyetemre, voltam a világ számos nagyvárosában, egyikben sem óhajtanék élni. Szeretek itt “vidéken” lakni, annyi a különbség, hogy nekünk a városunk is élhető, nem kell kimenni falura.😀 A legtöbben az árak miatt mennek ki, tudod, errefelé faluról nem olyan a tömegközlekedés, mint Pesten belül, ezenkívül tényleg egyszerűen más a szemlélet. A belvárosi házamból minden fontos helyre eljutok kényelmes sétával, kicsit kijjebb biciklivel, a gyerekeket se kellett sose kocsival hurcibálnom, edzésre, különórára se. Azzal meg ne röhögtesd már ki magad, hogy van EGY darab középiskola, tehát minden megvan helyben.😂 Az teljesen természetes, hogy óvoda és általános iskola van egy ekkora településen, még ha neked fura is, csak épp ma már az kevés, hogy “csak legyen valamilyen”.
2018. febr. 16. 12:29
 4/4 anonim válasza:
Szia, én Bükön vagyok általános suliba 8. as, ha fizetnének se mennék a szakiskolaba 😂😂
2018. febr. 21. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!