Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért sértődnek be ha elküldöm...

Miért sértődnek be ha elküldöm az ingatlanturistákat?

Figyelt kérdés
Direkt nem vevőket írtam, mert van az ingatlan megnézőknek egy jó része akinek tudat alatt (vagy direkt) esze ágában sincs megvenni az ingatlant, csak jön megnézni többször. Életem úgy alakult hogy mát egy tucat saját tulajdonbab lévő ingatlant adtam el és messziről kiszúrom a turistákat. Most is árulok egy ingatlant és elhatároztam hogy megkímélem magam tőlük, mert rengeteg időmet veszik el feleslegesen. Onnan lehet felismerni őket hogy nagyon nagyon sokat kérdezgetnek és sokszor akarják megtekinteni az ingatlant. Azok is ilyenek akik gyerekekkel jönnek. Nagyon kellemetlen minden héten akár több nap szabadságot kivenni, hogy a gyerekek tudjanak egy üres lakásban futkározni egy órát. Aztán ha én hívom őket hogy aktuális-e fel sem veszik a telefont. Ingatlanosok pedig messziről kerülöm a rossz tapasztalatok miatt. Most telt be a pohár mikor tegnap 3 órát nézegette a fickó az ingatlant, majd a végén kinyögte hogy ő igazából nem is akar ingatlant venni csak a környéken volt dolga és tetszett neki a lakás meg akarta nézni. Eddig az összes ingatlanomat olyan vevőnek adtam el aki 1szer maximum 2-szer nézte meg az ingatlant és döntött pár napon belül, meg nem volt 20000 kérdése.
2019. febr. 24. 12:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon kérem, ha van itt ingatlantúrista írja már meg mit is jelent ez, és miért is leli örömét ebben?

El nem tudom képzelni azt,hogy valaki vásárlási/terv nélkül megnézzen egy lakást. Elmenjen azért 50-100-150 km-t,hogy megnézze egy vadidegen lakását, és még kérdezgessen is, sőt, órák hosszat tegye ezt.

Vevő vagyok (voltam),számomra nem volt élmény megnézni egy-egy lakást, főleg ahol látszott a tulajdonoson,hogy szándékában nem áll eladni, vagy még nem is tudja,hogy eladja-e, azt meg főleg,hogy mikor költözne. Mert hát ilyen is van. Sajnos nem is egy.

Nagyon jó emberismerő lehetsz ha simán kihajigálod azokat akiket Te nem gondolsz komoly érdeklődőnek.

2019. febr. 24. 16:59
 12/21 mindentudó99 ***** válasza:
94%
Gondolom az a lakásturista aki a túlárazott lepukkant ingatlant nem veszi meg azonnal kézpénzért. És még van olyan pofátlan hogy kérdezni is mer.
2019. febr. 24. 17:04
 13/21 anonim ***** válasza:
Dehogynem te írtad ki... Éppolyan baromság mint ez...
2019. febr. 24. 20:07
 14/21 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy belefutottál már komolytalan nézelődőbe,de aki el akarja adni a lakását,azzal előfordul. Mi 2x néztünk meg aut a házat,amelyiket megvettük, de ha nem töltöttük volna el alaposan az időt,talán 3szor is megnéztük volna. Utána mentünk értékbecslővel, az volt a 3. látogatás. Ha elege lett volna az eladónak belőlünk vagy a kérdéseinkből, természezesen odébbálltunk volna,vannak/voltak eladó házak, akkor máshol vettünk volna. Ha belinkelnéd mit hirdetsz, mennyiért, meg tudnánk válaszolni miért nem tudod eladnivaz ingatlanodat. Ha te is tudod,hogy miért nem, akkor meg felesleges kérdezgetni úgy általában "ingatlan turistákról" ugyanis ez egyáltalán nem egy igazi probléma.
2019. febr. 25. 09:29
 15/21 mindentudó99 ***** válasza:
Dehogy linjeli be
2019. febr. 25. 15:18
 16/21 A kérdező kommentje:
mindentudó99 kérlek ne válaszolj többet ha csak zaklatni tudsz, kérlek hagyd el a kérdést különben lepontozlak és jelentelek. Még mindig nem én írtam ki a másik kérdést. Kérdezd meg a moderátorokat...
2019. febr. 25. 16:22
 17/21 mindentudó99 ***** válasza:
Ki se mered rakni az ingatlanod. Mindjárt kiderülne mi a bibi. Egyébként oda írok ahova akarok. Ha nem tetszik ne tegyél fel kérdést.
2019. febr. 25. 16:58
 18/21 mindentudó99 ***** válasza:
Olyan állapotú lehet az ingatlana hogy nem meri kirakni. De 30 milla kellene érte látatlanban. Vevő megnézik és menekülnek.
2019. febr. 25. 18:44
 19/21 A kérdező kommentje:
kérlek álljál már le
2019. febr. 26. 10:51
 20/21 mindentudó99 ***** válasza:
Miért , fáj az igazság?
2019. febr. 26. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!