Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért sértődnek be ha elküldöm...

Miért sértődnek be ha elküldöm az ingatlanturistákat?

Figyelt kérdés
Direkt nem vevőket írtam, mert van az ingatlan megnézőknek egy jó része akinek tudat alatt (vagy direkt) esze ágában sincs megvenni az ingatlant, csak jön megnézni többször. Életem úgy alakult hogy mát egy tucat saját tulajdonbab lévő ingatlant adtam el és messziről kiszúrom a turistákat. Most is árulok egy ingatlant és elhatároztam hogy megkímélem magam tőlük, mert rengeteg időmet veszik el feleslegesen. Onnan lehet felismerni őket hogy nagyon nagyon sokat kérdezgetnek és sokszor akarják megtekinteni az ingatlant. Azok is ilyenek akik gyerekekkel jönnek. Nagyon kellemetlen minden héten akár több nap szabadságot kivenni, hogy a gyerekek tudjanak egy üres lakásban futkározni egy órát. Aztán ha én hívom őket hogy aktuális-e fel sem veszik a telefont. Ingatlanosok pedig messziről kerülöm a rossz tapasztalatok miatt. Most telt be a pohár mikor tegnap 3 órát nézegette a fickó az ingatlant, majd a végén kinyögte hogy ő igazából nem is akar ingatlant venni csak a környéken volt dolga és tetszett neki a lakás meg akarta nézni. Eddig az összes ingatlanomat olyan vevőnek adtam el aki 1szer maximum 2-szer nézte meg az ingatlant és döntött pár napon belül, meg nem volt 20000 kérdése.
2019. febr. 24. 12:56
1 2 3
 1/21 mindentudó99 ***** válasza:
87%
Attól hogy nem hív fel valaki miután megnézte az ingatlant még nem ingatlanturista. Egyszerűen nem tetszik neki. Egyáltalán létező dolog ez vagy az eladók találták ki? Ki az az állat akinek ez szórakozást jelent?
2019. febr. 24. 13:06
 2/21 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon érdekes és izgalmas volt olvasni a panaszkodásod.

Nem...

2019. febr. 24. 13:10
 3/21 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem a kedves kérdező egy és ugyanaz azzal a személlyel aki több hasonló kérdést (ebből egy törlésre került) is kiírt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..

"nagyon nagyon sokat kérdezgetnek" hát végülis, fogja be a száját az ember, és fél órán belül már vásárolja is meg.

Bár ami eseteket írtál, valóban gáz. De egyszerű, őket konkrétan elzavarod már az elején. Kész. Most a gyakorikérdésektől várod a megoldást? Vegyük meg vagy mi?

2019. febr. 24. 13:36
 4/21 A kérdező kommentje:
a fenti kérdést nem én írtam ki de jó látni hogy nem én vagyok egyedül a problémával.
2019. febr. 24. 14:10
 5/21 mindentudó99 ***** válasza:
81%
Dehogynem te írtad ki. Azt hiszed nem lehet egy személyre ráismeri ha többször kiírta ugyan azt? Másik kérdésnél már kérte valaki hogy mutasd meg mit hírdetsz milyen áron. Nem mutattad. Egyértelmű valami túlárazottt ingatlanod van aki mikor megnézi sikítva menekül onnan. És még neked áll feljebb. Nevetséges. Már a multkor is elmondtam aki fizet az parancsol.
2019. febr. 24. 14:31
 6/21 anonim ***** válasza:
92%

Jó lenne, ha visszavennél az arroganciádból!

Van, amiben igazad van, van, amiben nem.

Igazad van:

- aki órákat ott van, az tényleg turista

Nincs igazad:

- másodszor jön

- gyerekkel jön

- sokat kérdez

Ezek éppúgy igazak lehetnek komoly érdeklődőkre is.

NE hívogasd őket, csak nevetségessé teszed magad vele! Ha ajánlatot akarnak tenni, majd hívnak ők!

2019. febr. 24. 14:44
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezért vannak az ingatlanközvetítők, megbízod és helyetted elvégzi a feladatot. JAAA, hogy annak meg ki kell dobni néhány százezret, milliót...
2019. febr. 24. 15:57
 8/21 A kérdező kommentje:

" JAAA, hogy annak meg ki kell dobni néhány százezret, milliót..."

jaa hogy nem csinálnak semmit?

2019. febr. 24. 16:01
 9/21 anonim ***** válasza:
92%

"jaa hogy nem csinálnak semmit?"

Dehogynem, a te idődet és nyugalmadat biztosítják.

2019. febr. 24. 16:19
 10/21 anonim válasza:
3%
Van ez az ember típus, akinek a háznézegetés olcsóbb, jobb elfoglaltság, mint kirándulni. a sok kérdéssel, próbálja álcázni azt, hogy nem is akar házat venni.
2019. febr. 24. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!