Budapesten 50-60 nm lakást hol lehet venni 18-20 millióért?
Figyelt kérdés
2019. febr. 22. 21:21
21/28 anonim válasza:
Akkor még is milyen választ vársz erre a kérdésre?
Ahol lehet "olcsóbb" lakást venni, az a környék nem tetszik, máshol nem lehet ennyiért, de amúgysem tetszik semmi. Meg amúgy lehetőséged sincs költözni... Teljesen értelmetlen a kérdésed ilyen megvilágításban.
22/28 A kérdező kommentje:
Emlékeim szerint kettőre írtam, hogy nem tetszene: Havanna, VIII. kerület.
Csepelen olya rokon lakik, aki elől voltaképpen menekülök.
Különben Csepel tetszene.
Rengeteg városrész tetszik, ahol sajnos 40 millió egy régi, konvektoros, lift nélküli 50-60 nm lakás.
2019. febr. 24. 12:04
23/28 anonim válasza:
Lehet lakást ilyen paraméterekkel venni, de rossz környéken, vagy nem rossz környéken, de nagyon sokat kell költeni rá. Neked kell választanod, hogy mi a fontosabb.
24/28 jani273 válasza:
Sok lakas van 20 millio alatt.
25/28 anonim válasza:
Gondolom azért valami elképzelésed csak van arról,hogy Budapest melyik részén, milyen méretűt és milyen állapotút szeretnél. Valamiben kompromisszumot kell kötni biztos, de így eléggé általános a kérdésed.
26/28 anonim válasza:
Budapesten kompromisszum nélkül sehol! Manapság az 50 nm-es lakásokat árulják átlagosan 25-30 millióért, ami ennél olcsóbb, ott komoly gond lehet vagy a lakással, vagy a környékkel! Nem ismerem annyira a fővárost, de többször is hallottam, hogy a Havanna-lakótelep kifejezetten balhés környék, mindenki menekülne onnét a közbiztonság hiánya miatt!
27/28 anonim válasza:
Tavalyhoz (december) képest egy 30 milliós lakás 5 millióval emelkedett.35-40 milliós 10 millióval. Szerintem 50 nm-2 lakást sem igazán kapsz már jobb helyen, jobb állapotút 20 millióért, talán teljesen felújítandót.
28/28 A kérdező kommentje:
Az én városrészemben a csendesebb, zöld helyeken 20 millió egy régi, közepes állapotú, ekkora lakás. Ezt olyan ember mondta, aki benne van a témában.
2019. márc. 7. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!