Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesten 50-60 nm lakást...

Budapesten 50-60 nm lakást hol lehet venni 18-20 millióért?

Figyelt kérdés
2019. febr. 22. 21:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
86%

Szívesen!

[link]

2019. febr. 23. 10:11
 12/28 A kérdező kommentje:
Emellett oda vannak írva a tapasztalatok is? Milyen környék, boltellátottság?
2019. febr. 23. 10:40
 13/28 A kérdező kommentje:

A Hős utca 10. kerületi részére nem lehet költözni. Elvileg évek óta lezárják a már elhagyott lakásokat - maximum önkényes lakásfoglalók mehetnek oda.

A 8. kerületi rész pont régen volt jó, mára élhetetlenné vált. Például a Hős utcai villamosmegállónál nyugalom van, mert hozzánk jöttek át.

Nem tudok mégse költözni, most tudtam meg egy jogi dolgot. Egy illető a jog segítségével keresztbe tud nekem tenni a saját lakásom eladásánál.

Ennyit arról, hogy nincs megoldhatatlan probléma.

Nyilván gyűjtök majd pénzt illetve pártalálás esetén reménykedem, hogy mehetek át hozzá

2019. febr. 23. 11:01
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

12:

Ez olyan dolog, amit saját magadnak kell felfedezni és megtudni.

Kb. háztömbönként más ez a dolog, és hatalmas területről beszélünk.

VIII. kerületi vagyok, 5 generáció óta itt lakunk, 5-10 évente teljes piackutatást tartunk ingatlanügyben, azt gondoltuk, minden házat ismerünk kívül-belül. Tavaly mégis olyan telken, ugyan kerületrészben sikerült lakást venni, aminek a létezéséről sem tudtunk azelőtt.

Nekem (kompletten a családnak) több éves munkámban van, mire kiválasztok és megveszek egy lakást.

Azzal telik, hogy ezeknek a részleteknek utánajárunk, amiket most kérdezel.

2019. febr. 23. 15:07
 15/28 anonim ***** válasza:

12: Valamint ezek a körülmények 5-7 évente teljesen megváltoznak egy környéken.

Pl. a VII. kerület belső része (bulinegyed) Totálisan más környék volt 10 éve, 5 éve és 1 éve.

És ahogy mondom, ez konkrétan házanként is változhat.

Pl. a Liszt Ferenc téren ha az önkormányzat elad egy földszinti üzlethelyiséget, és fiteness lesz ott, teljesen átírja a környék, az egész utca arculatát, napirendjét, mint ha van ott egy fél utcát beterítő kiülőd cukrászda, ahogy most van.

De elég egy helyi rendeletet módosítani a nyitvatartásról ahhoz, hogy ilyen arculatváltás bekövetkezzen.

Én azt csinálom, hogy amikor már láttam is a lakást és a környéket többször, megfelelne a ház, a közlekedés, bolthálózat, a partner, minden, akkor még futok 2-3 kört a háttérinfók kiderítésében, és ha minden megfelelő, foglalok időpontot az ügyvédnél, és írásban teszek ajánlatot az eladónak az ügyvédi időpont felajánlásával együtt.

2019. febr. 23. 15:14
 16/28 anonim ***** válasza:
Élhető helyen, jó állapotút, szerintem sehol. Vagy valamennyire élhető helyen, olyat, amit részben fel kell újítanod, talán.De ha holnap kérdezed már az sem biztos úgy emelkednek az árak.
2019. febr. 23. 16:13
 17/28 anonim ***** válasza:

Ház igen, ez lenne a célszerű, csakhogy az igazán jó ingatlan megvásárlásánál nem lehet ennyit körülményeskedni, mert elviszi az orrod elől más. (Jártam így)

2019. febr. 23. 16:22
 18/28 anonim ***** válasza:
17: Igen, én is úgy találtam, hogy jelenleg az a helyzet, hogy ha csak üzletileg nézed, inkább féligmeddig látatlanban érdemesebb megvenni (kevesebb befektetett munkával nagyobb anyagi haszon), de ha magadnak, otthonnak keresel, akkor a nem pénzben mérhető rész miatt érdemes alaposan kiválasztani.
2019. febr. 23. 17:04
 19/28 A kérdező kommentje:

Családi okok miatt nem biztos a költözés és jogilag is keresztbe tud tenni.

Amúgy Csepel nagyon szimpatikus lenne ebben az árkategóriában, csak megintcsak családi okokból nem a legjobb választás.

A Havanna pl számomra túl messze van a belvárostól

2019. febr. 23. 18:40
 20/28 A kérdező kommentje:
A VIII. kerülettől szeretnék megszabadulni. Meg nincs is ott olyan városrész, ami tetszene.
2019. febr. 23. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!