Az egylégterű studiólakás ciki?
Nekem is nagyon tetszenek... Engem az érdekelne, hogy az átlag hogy viszonyul hozzá és a negatívan, akkor miért.
De csak azért mert esetleg az átlag szerint ciki, nekem még nem változna a véleményem természetesen!
Vagy nem vagy tisztában a ciki jelentésével, vagy én nem értem a kérdést!
Ciki szó jelentése
ciki (melléknév)
Szleng: Kínos hatású (helyzet, viselkedés); mások előtt megalázó, zavarba ejtő (téma, helyzet, körülmény, ügy).
Kit érdekel, hogy mi ciki meg mi nem? Ne haragudj, de kb 20-25 éves kor felett az embernek el kell engednie az ilyen dolgokat.
Mi panelt vettünk például, de megcsináltuk az enteriőrt olyanra, hogy nincs panel érzésed benne, rejtett világítások, előtét falak, minőségi burkolatok, stb. Persze a szomszéd ugyanúgy áthallatszik (mintha új építésűben nem hallatszana) és a lépcsőház puttó, de kit érdekel? A stúdiólakás meg kifejezetten menő, szemben a panel általános negatív megítélésével, bár nyilván családot alapítani nem a legpraktikusabb egy egylégterű lakás.
Semmiképpen nem ciki. Egy-két főnek tök jó, főleg ha térleválasztással ki lehet alakítani egy kis háló sarkot.
Egyedül szívesen laknék ilyenben. Ketten már elgondolkoznék rajta.
Nekem nagyon nem jön be, de egyáltalán nem ciki.
Én már attól is falnak megyek, hogy a belvárosi gangos lakásokban nincs előszoba, hanem rögtön a konyhába lépsz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!