Fiatal párok, Ti miből és hogyan terveztek Budapesten kisebb, de minőségi házat venni?
Van szülői segítség, vagy hogy raktatok félre ennyit?
Mekkora rész lesz hitel?
Mi az, hogy sehogy?
Miért foadják el az emberek, hogy egy Budapesti kis ház még diplomával is valami elérhetetlen luxus?
Ha valakik gyereket akarnak, de már Budapesten van X éve jó munkájuk, olyankor mi van?
Az, ebben az elcseszett helyzetben.
De nem kellene annak lennie...
Egy 26-28 éves diplomás házaspárnak, akik 4-6 éve folyamatosan dolgoznak, s most gyereket vállalnának, ideális esetben kéne rendelkeznie annyi megtakarítással, hogy felvehessen egy korrekt lakás hitelt.
És amúgy valahogy egész sokan meg is oldják, csak azt nem tudom, hogy hogyan...
Miért foadják el az emberek, hogy egy Budapesti kis ház még diplomával is valami elérhetetlen luxus?
Mert sajat magatoknak koszonhetitek. Mindenki oda gyurodik, felpompaljak az arakat, utanna meg sir mindenkihogy elhetetlen a varos.
Nekem peldaul megfelelt a videk is, es diploma es hitel nelkul is tudtam huszonevesen egyadul hazat vanni.
És hogy dolgozzon vidéken az ember, ha Bp.-n kívül egy meghírdetett állás sincs a diplomájával?
Vagy töltsön utazással minimum napi 2* 1.5 órát?
(Meg vegyen kocsit?!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!