Hol tudnék venni Budapesten facsipeszt (kisebb méretű fa ruhacsipeszt? )
Figyelt kérdés
Dekorációhoz szeretném a szobámba, de nem tudom, hol vehetnék. Százforintosban néztem tegnap, de nem találtam. Minimum 100 db-ra lenne szükségem.2014. szept. 13. 10:31
1/6 anonim válasza:
Nálatok nem szokott lenni ilyen olcsó áruk vására művházban stb helyeken hetente, havonta? Nálunk mindig van és ott még az előre bedobott katalógusban is láttam hagyományos facsipeszt. (17. ker.)
2/6 A kérdező kommentje:
Eddig vidéken éltem, most költöztem fel Pestre az egyetem miatt. Még nem hallottam ilyesmiről, de majd körbeérdeklődöm! (7. kerület)
2014. szept. 13. 13:03
3/6 anonim válasza:
Neki nem hagyományos kellene,hanem miniatűr.
Csak tippeim vannak azután,hogy itt Szegeden hol árulnak...
Tehát: művészellátó,dekorboltok,kreatívboltok,nagy papír-írószer bolt.
közben gugliztam...ezek???
4/6 anonim válasza:
A fa ruhacsipesz az fa ruhacsipesz. Miért gondolt volna másra? Hocsak dekor és művészboltban lenne, azt cáfolnám, de én nem pontozlak le.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Én is gugliztam, nézelődök közben, és lehet, hogy találtam is. Csak nehéz volt olyat nézni, ami árban is elfogadható és sok is van benne!
2014. szept. 13. 14:05
6/6 anonim válasza:
Bocs...én szinte sosem pontozok sehova...nem érdekel,akár ne is lenne.
Az a koktélboltos, 2,5 cm-s az szerintem nem rossz árban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!