Most 31éves vagyok 18éves koromban egy szobás lakás kis konyhával tényleg 5 millióba kerülhetett?
Figyelt kérdés
Most 31éves vagyok a lakásom tényleg annyiba került?#lakására
2019. jan. 19. 14:50
1/6 anonim válasza:
Igen, volt ilyen is. Persze nem mindegy, hogy hol, és mekkora? Ma már aranyáron kelnek el a 20 nm-es lakások is.
3/6 anonim válasza:
1999-ben a 30 nm-es belvarosi lakasom 2.2 millio volt. 2006-ban 7.8 millioert adtam el, bar benne volt kb. plusz felmilliom a felujitasban. A mostani 2006-ban 22.5 millio volt, ha most akarnam eladni, 35-36 millioert siman elmenne.
Mi a kerdes?
4/6 anonim válasza:
Kb ennyiért Pesttől 50-70 kilométerre most is kapsz.
5/6 anonim válasza:
Jócskán elszálltak az árak, az tény, de az infláció fogalmát ismered-e...? 13 évről van szó.
6/6 anonim válasza:
Ennyiért azonnal költözhető, központi fűtéses kétszintes családi házat kapsz most Ecsegfalván vagy Füzérkajatán, 2500 m2-es telekkel!
Szóval attól függ, hol van ez a kis lakás, de attól bizony nagyon függ. Sőt, konkrétan ez az egyik legfontosabb meghatározó az árban, hogy hol található.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!