Hugi1994 kérdése:
Meg kaphatom a teljes összeget?
Figyelt kérdés
Lenne egy nyolc millió forint értékű családi ház amit szeretnék még venni. Jelzálog hitelt vennék fel. Namost úgy van hogy a nyolcvanas milliónak a 80 szàzalékàt kapom meg. Ha betudnék vonni egy második házat a jelzàlogba akkor lehetséges hogy meg kapjam a teljes nyolc millió forintot?2019. jan. 8. 10:40
1/10 anonim válasza:
Igen.
De ezt célszerű a banktól megkérdezni!
2/10 anonim válasza:
Igen. A hitel összege attól függ, hogy mennyi a megterhelt ingatlan/ingatlanok értéke, amit a hivatalos értékbecslő határoz meg. Ha több ingatlant is bevonsz az ügyletbe, akkor azok értéke összeadódik:)
3/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Azt is figyelembe veszik, hogy mennyi a jövedelmed vagy az adóstárssal együtt bejövő jövedelmetek és tudjátok-e fizetni a részleteket.
4/10 anonim válasza:
Nem állhatom meg szó nélkül...
Ha az igekötő az ige előtt áll, akkor egybe írjuk: "megkaphatom", nem pedig "meg kaphatom".
Ha az igekötő és az ige között másik szó áll, akkor külön írjuk: "be tudnék vonni", nem pedig "betudnék vonni". Mert itt az igekötőhöz tartozó ige nem a tud, hanem a von.
Sajnos az interneten a facebooktól kezdve az összes hozzászólások hemzsegnek ezektől!
Szegény édes anyanyelvünk!
5/10 anonim válasza:
4: Meg még a felszólító mód 1 d-vel... szerintem lusták kijavítani az automatikus szövegírót, mert csak 2 éve vannak ezek...
6/10 anonim válasza:
meg nem nyolcvanas millió, hanem nyolcvan millió.
7/10 anonim válasza:
...lenne, ha nem nyolc millióról lenne szó, na látjátok hogy bekavar egy rosszul megfogalmazott mondat? Ezért kéne azt az egy percet rászánni a válaszolók segítésének céljából is a kérdés helyes feltevésére...
8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem nyelvtan oktatàst kértem..... Az meg ha a telefonom át javítja arról meg nem tehetek. 😉 Köszönöm szépen a kérdésre irányuló normális válaszokat. Aki akarta az megértette hogy mit szeretnék.... aki meg csak a szàlkàt keresi mindenben.... Hát az előbb inkább szedje ki saját magábol a gerendát....
2019. jan. 9. 00:33
9/10 anonim válasza:
Nem "át javítja", hanem " átjavítja"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!