Titeket nem bosszant, mikor valaki élhetetlennek tartja a 30-35 négyzetméteres garzonokat?
ma 08:23
Anyádat dugítsd el alulról te nyomorult.
tisztáb vagyok az árakkal. Én spec győrbe tervezel hamarosan költözni. 100-115ért van 50-60nm es téglaépítésű modern társasház garázzsal együtt.
az hogy a pestiek nem látnak túl pest határán én inkább nyomorognak 30-35nmen 120ezerért meg legyen az ő bajuk.
mint írtam nem muszáj nyomorult pestinek lenni. Van jó élet más városokban vagy akár falkalban is.
Én személy szerint úgy gondolom, hogy egy fő számára ideális egy ekkora lakás, de már egyedül is inkább 1,5 szobásban gondolkoznék, ahol van egy kis hálófülke legalább, ami elkülönül a többi tértől. Vendégfogadásnál nekem ez kényelmesebb lenne és hasonló négyzetméterrel is találni ilyen kialakítást. Egyébként minek éljen az ember hatalmas hodályban, ha nincs kivel megosztani? És miért töltsön annyi időt a takarítással, amikor annyi jobb dologgal is töltheti?
A párkapcsolatnál pedig már ember függő, hogy hogy lehet egy garzont elviselni. Én nem bírnám, mint ahogy nem is bírtam. Amikor egy ekkora garzonban éltem a párommal, ő már dolgozott, én még tanultam. Neki akkor kezdődött a kikapcsolódás, amikor hazaért, nekem akkor kezdődött a tanulás. Egyszerűen állandóan útban voltunk egymásnak és sajnos rá is ment a kapcsolatunk az állandó feszültségre.
Nekem igényem van arra, hogy legyen én időm, szeretek olykor kicsit egyedül lenni, a saját dolgaimmal foglalkozni, de tanulok is még mindig munka mellett, a párom másodállásban dolgozik otthonról esténként olykor. Azzal, hogy van egy dolgozó szoba és egy háló is külön (plusz amerikai konyha), minden feltétel adott arra, hogy bármikor bármelyikünk tudjon azzal foglalkozni, amivel akar/kell anélkül, hogy ez a másikat bármennyire is zavarná. Azért a konyhában tanulni, dolgozni, hogy a párom nézhesse a tv-t az egy szem szobánkban nem annyira kényelmes, ahogy a reggeli számüzetést megélni sem, amíg a másik fel nem ébred. :) Szóval míg egyedül semmi problémát nem látok egy ekkora lakásban, addig párosan már menekülnék belőle, mert mi ilyenek vagyunk. Más meg más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!