Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vennél családi házat hitelre...

Vennél családi házat hitelre ha van 10-15millió önerőd? Ha igen hol?

Figyelt kérdés

A feleségemmel Angliában vagyunk pár éve. Lassan sikerül megtakarítani a szükséges pénzt amiért kijöttünk annó.

Kb 15m vagy egy kicsit több, ez függ attól hogy hogyan alakul a Brexit jövőre.

Viszont ahogy nézem az otthoni ingatlanárakat ebből még nem veszünk házat.

Viszont hitelt meg nem szívesen vennénk fel. Mert ki tudja milyen idők jönnek, ha nem lesz munkánk esetleg, miből fizetnénk ki?

Ti hol vennétek házat magyarországon és mennyiért?

Olyan helyen ahol akad munka, főleg vendéglátás és az ingatlanárak sincsenek elszállva.

2018. dec. 27. 00:07
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Függ attól, hogy pl a családozok közelében akartok e élni. Ha mindegy, akkor én a nagyvárosokhoz közel eső falvakban keresgelnék. Mi a Balaton-felvidéken élünk, itt 15m-ért csak nagyon felujítandót kapsz. Viszont pl Fehérvár melletti falvakban simán 2 szobás felújított belefer, és ott elég sok a munkalehetőség is. Az Alföldön Szeged-Szolnok környékén már kapsz ebből akár 3 szobás felújítottat is, és a közeli városokban azért szerintem van munkalehetőség. Mi ragaszkodtunk a családunk közelségéhez, de mi sem vettünk fel hitelt, inkább olyat vettünk, amire itthon még inkább utána tudtunk költeni.
2018. dec. 27. 00:39
 2/9 mindentudó99 ***** válasza:
66%
Sajnos jó helyen ennyiért jó házat nem kapsz. Vagy jóhelyen veszel rosszabbat amire még egy vagyont kellene költeni vagy kevásbé felkapott helyen veszel jobbat. Sajnos 15 milla már kevés. Kecskemét most elég felkapott lett érdemes a környékén körülnézni. Sok a munkahely. És hát Budapest és környéke de szinte megfizethetetlen.
2018. dec. 27. 00:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Összegyűjtenék annyit, amennyire szükségem van, előbb nem jönnék vissza. Viszont fenn is kell tartani, otthon milyen bevételi lehetőségeitek lesznek?

Nagyon mennétek már haza?

2018. dec. 27. 00:46
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Inkabb kisebb lakast vennek egyetem kozeleben es kiadnam, hazA majd nyugdijaskent :)
2018. dec. 27. 06:48
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

otpip.hu

Aránylag reális árakkal.

Pesten és pl egy 20ezer fős városnál is igaz, hogy 10km rel arrébb feleannyi minden.

Autó a kérdés legelősször.

2018. dec. 27. 09:15
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

Ahogy az 1-es is írta, én is Fejér megyét javasolnám, székesfehérvári bejárással, de ott a vendéglátásnak másutt is van jövője. Akár falusi turizmussal is foglalkozhattok.

Vagy marad még Somogy és Veszprém megye, ezek a külföldiek által is kedveltek, de nem ártana még 5-10 millió hozzá.

Esetleg Szombathely és környéke vagy Zalaegerszeg és környéke (utóbbinál olcsón is kaptok) mert akkor lehetne Ausztriába átjárni napi szinten dolgozni.

De a kulcs tényleg egy jó autó.

2018. dec. 27. 10:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Fejér megyei vagyok. Nem Kislángon lakom, de valamennyire ismerem a falut, és olcsósága miatt 15 millióért már kapható 75-80 m2 körüli 2 szobás FELÚJÍTOTT családi ház, vagy olyan, ami felújítással együtt kijön ennyiből! Székesfehérvár csak 40 km-re van, és ott szinte mindig van munkalehetőség!
2018. dec. 27. 14:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, közben anyukámnak eszébe jutott: itt Fejér megyében Pusztaszabolcs sokkal jobb hely, mint Kisláng, közelebb is van Székesfehérvárhoz (32 km), és ott is vannak átlagos méretű és szép házak, amik kijönnek a pénzetekből, nézz körül a neten!
2018. dec. 27. 14:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat.

Körülnézek az ingatlanok között.

2018. dec. 27. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!