Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Még Borsod legeldugottabb falvaiban sincs 10 millió alatt értelmes családi ház eladó. Felújítandó talán akad. És nem csak itt, sehol sincs 10 millió alatt olyan ház amire ne kéne költeni arányosan. 10 millió alatt nem marad az sem.
2018. dec. 23. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igaz. Én Heves megyében élek,egy kistelepülésen. Itt nagyon sok ház van eladó, jó állapotú, költözhető, nem kell rákölteni vagyonokat.

És szinte mind 10 millió Ft alatti.

2018. dec. 23. 18:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Rákerestem én is.

Még Miskolcon is van 2 millióért is.

2018. dec. 23. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
10 alatt amihez nem kell nyúlni, valóban nincs. Hogy is lehetne, mikor az anyagok, munkadíj több milliós összeg, bárhol is van a ház. Új építés meg többszöröse. Eldugott cigánytanyán kapsz fedelet pár millióért, vagy foglalhatsz is magadnak Misk9lc mellett. Kis falvakban, várostól távol van normális ház pár millióért. Város közelében pedig 10 körül.
2018. dec. 23. 21:37
 4/9 A kérdező kommentje:
#1 nem véletlenül írtam Borsod megyét. Heves se különb, ha érted mire gondolok. Na de ha már olyan helyeken is 10 alatt nincs értelmes ház...
2018. dec. 24. 08:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a munkanélküliek arányát a két megyében,a lakosság összetételét,és Budapesttől való távolságát. Mindez Heves előnyére. Attól függ milyen az igényed. Tégla kockaházat találsz 10 millió alatt,olyat is amibe festés után beköltözhetsz. Már szinte mindenhol van gáz,szennyvízelvezetés,megoldott a szemétszállítás,és az utak nagyrésze tűrhető. Ezek a házak a 60-70-es években épültek,és sokat állagóvtak,korszerűsítettek azóta.
2018. dec. 24. 22:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért, ha jól megnézed, akad az! Kollégámék most vettek Cigándon 115 nm-es, felújìtott, parkosìtott udvarú, medencés házat 8,9 M-ért. Csak bejárati ajtót cseréltek műanyagról fára, meg a garázskapu automatikát kellett megjavìttatni.
2018. dec. 25. 13:48
 7/9 A kérdező kommentje:

Mint már írtam, nem véletlenül hoztam fel Borsod megyét. ÉRTSÉTEK JÓL. Azaz, Cigándon...? Félig hallgat a nevére. És hol van munka legközelebb? Kisvárdán, ami szintén nem a legjobb hely...

Nem véletlen volt az amcsi stílusú ház csak 8.9 millió...

2018. dec. 25. 18:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem vitatkozni akarok veled. Tényleg szomorú, hogy bár mindketten Kisvárdán dolgoznak, és a gyerekek is ide járnak oviba, közel 9 millióért csak felújìtandó panelt kaptak volna a városban, vagy telket bontásra ìtélt házzal. Ezért döntöttek a kiköltözés mellett, autóval 20-25 perc, ami alig több, mint Debrecen vagy Nyìregyháza belvárosán átvergődni a reggeli csúcsforgalomban.

Ne becsüld le a borsodi, szabolcsi nagyobb falvakat (város lett a többsége), ahol tenni akaró polgármester van, igen kivakarózott az utóbbi időben pl Cigánd, Ricse, Jéke, Gyulaháza stb. Kisvárdán több száz munkahely létesül(t) mostanában, aki akar, talál munkat.

2018. dec. 25. 22:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Úgy kellet volna kérdezz hogy "Miért drága ott is a ház ahol sok a cigány?".

Nem pedig célozgatni meg mellébeszélni. Amúgy most ez van, de lesz ez még így se. Idő kérdése kb.2-3 év és olcsóbbak lesznek.

2018. dec. 26. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!