Egy panellakásért van aki kifizet 40 millió forintot?
Kérdező, én pontosan azt szerettem volna illusztrálni, hogy lehet kapni budai panelt 20 millióért is,(nem lyukat!) aki 40-et ad érte 5 km-el arrébb, csak azért, hogy elmondhassa a XI-ben lakik az valami félreértelmezett státuszszimbólumból teszi.
Normális ember - ahogy a nyitókérdésedben is írtad - nem dobál ki 40 milliót egy panelre, vagy ahogy azt itt írta valaki, annak nagyon-nagyon extrának, luxus kategóriának kell lennie, ... de az egész háznak, környéknek.
Kedves Meli!
Nem fogjuk elkapkodni és ami biztos, hogy panelt nem szeretnénk. Mi is az agglomerációs házakban gondolkozunk, ennyiért még a budai oldalon is palotákat kapunk, ahonnan 15-25 perc a Déli pu.
Mi egy éve vettünk lakást és inkább a közvetlen agglomerációra esett a választásunk, ahol 16-ért kaptunk egy újszerű tégla lakást. Biztos nem vennék ennél többért lakás és most eléggé bajban lennék, ha akkor nem úgy döntünk, ahogy.
Egy kicsit úgy vagyok ezzel a 40 milliós panel árral, mint ahogy két szomszédunk is hirdeti 28-30 millióért a lakását. Nem sürgős nekik, feltették hátha lesz olyan madár, akinek kell ennyiért. Teljesen ugyanolyan lakások, mint amit mi vettünk tavaly 16 millióért. A mostani értékére olyan 22-3 milliót mondanék maxium, amiért el lehetne szerintem reálisan adni. Ellenben ha a szomszédok megszabadulnak a lakásuktól 30 millióért, akkor biztos mi is azonnal meghirdetjük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!