Egy panellakásért van aki kifizet 40 millió forintot?
Akkor ma már nem helytálló a panel proli megnevezés :))
Viszont azért ez komoly, hogy hogy lesz így a jelenlegi generációnak saját lakása.. 10 éve még 10ért ment egy ilyen lakás, fizetés nem növekedett 4x-esére :)
Fizessen, ha ilyen elmebeteg!
Nyilván feljön Kiskunbürgüzdről és a városi lét igazolásának non plus ultrája a panel, amit a fatornyos hazájában elképzelt.
Ráadásul még budai is, ez aztán a ranglépés!
Külkerületi házat nem akar venni, mert az olyan "falusias":)...meg amúgy is elege van a ház körüli kerti munkákból.
Láttam én is hasonló hírdetéseket és én sem értem.
Oké, hogy a 11. felkapott kerület, és 3-4 szobás lakások, na de akkor is! A 12.-ben, tégla lakások mennek ennyiért.
40-et, maximum akkor adnék panelért, ha full felújított a ház és a lakás, van zárt garázsa és minimum 3, teljes értékű szoba. És a legfelső szinten van és valami szép parkra vagy erdőre néz a panoráma és 10 percre van a melóhelyem és a gyerek sulija. Na akkor, adnék ennyit!
Kedves Meli! Sajnos nagyon is tisztában vagyok vele, mert minket MOST érint és nem 10 év múlva, vagy 10 évvel ezelőtt.
Ráadásul egy budapesti, belvárosi nagy lakás árából szeretnénk venni 2 kisebbet. Merő kíváncsiságból paneleket is néztünk, csak hogy képben legyünk, de a 40 millió totál abszurd!
Ezek CSAK budai panelek, 2+ szobásak, 50 m2-nél nagyobbak és 20-25millió között vannak:
Jelenleg 129 db, csak egy portálon. Akkor miről beszélünk?
ÉN nem békásmegyeri 50nm-es panelt nézetem, hanem XI. 68nm-eseket.
De az a vicc, hogy van 68nm-es 30ért is, egy panelnál nincs akkora szórás azonos kerületen belül, hogy megérje a +10et, legyen az akárhogy felújítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!