Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy panellakásért van aki...

Egy panellakásért van aki kifizet 40 millió forintot?

Figyelt kérdés
XI. kerületben sokan árulják ilyen 40 milliókért a paneleket, van azokra egyáltalán vevő? Annyiért konkrétan már kapsz egy szinte újépítésű házat budapesten.

2018. nov. 28. 16:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%
Van vevő.
2018. nov. 28. 16:54
 2/30 A kérdező kommentje:

Akkor ma már nem helytálló a panel proli megnevezés :))

Viszont azért ez komoly, hogy hogy lesz így a jelenlegi generációnak saját lakása.. 10 éve még 10ért ment egy ilyen lakás, fizetés nem növekedett 4x-esére :)

2018. nov. 28. 17:01
 3/30 anonim ***** válasza:
36%

Fizessen, ha ilyen elmebeteg!

Nyilván feljön Kiskunbürgüzdről és a városi lét igazolásának non plus ultrája a panel, amit a fatornyos hazájában elképzelt.

Ráadásul még budai is, ez aztán a ranglépés!

Külkerületi házat nem akar venni, mert az olyan "falusias":)...meg amúgy is elege van a ház körüli kerti munkákból.

2018. nov. 28. 17:04
 4/30 A kérdező kommentje:
Nekem nincs bajom a panellal, én is abban élek jelenleg, de azért 40 már nagyon túlzás.
2018. nov. 28. 17:07
 5/30 anonim ***** válasza:
86%
3-as! Tisztán látszik, hogy nem vagy tisztában a jelenlegi lakáspiaci helyzettel. Sajnos nagyon elszaladtak az árak, köszönhetõen annak, hogy az emberek tömegesen vesznek nem lakhatási, hanem befektetési célból ingatlanokat. Ez generált egy mesterséges extra keresletet,ami gyönyörǔen feltolta többszörösére az árakat. Nem a "nagyzolni vágyó vidékiek" vesznek ilyen irreális áron is meg panellakåsokat, hanem azok, akik airbnb és egyéb magánúton akarnak lakást kiadni. Most mindenki azt hiszi, ebben van a jövõ, orbitális hiteleket vesznek fel, aminek a vége hasonló lufipukkanås lesz, mint anno 2008-ban. Akinek esze van, nem vesz most lakást, pláne nem hitelre.
2018. nov. 28. 17:15
 6/30 anonim ***** válasza:
83%

Láttam én is hasonló hírdetéseket és én sem értem.

Oké, hogy a 11. felkapott kerület, és 3-4 szobás lakások, na de akkor is! A 12.-ben, tégla lakások mennek ennyiért.

40-et, maximum akkor adnék panelért, ha full felújított a ház és a lakás, van zárt garázsa és minimum 3, teljes értékű szoba. És a legfelső szinten van és valami szép parkra vagy erdőre néz a panoráma és 10 percre van a melóhelyem és a gyerek sulija. Na akkor, adnék ennyit!

2018. nov. 28. 17:20
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Meli! Sajnos nagyon is tisztában vagyok vele, mert minket MOST érint és nem 10 év múlva, vagy 10 évvel ezelőtt.

Ráadásul egy budapesti, belvárosi nagy lakás árából szeretnénk venni 2 kisebbet. Merő kíváncsiságból paneleket is néztünk, csak hogy képben legyünk, de a 40 millió totál abszurd!

Ezek CSAK budai panelek, 2+ szobásak, 50 m2-nél nagyobbak és 20-25millió között vannak:

[link]

Jelenleg 129 db, csak egy portálon. Akkor miről beszélünk?

2018. nov. 28. 17:27
 8/30 A kérdező kommentje:

ÉN nem békásmegyeri 50nm-es panelt nézetem, hanem XI. 68nm-eseket.

De az a vicc, hogy van 68nm-es 30ért is, egy panelnál nincs akkora szórás azonos kerületen belül, hogy megérje a +10et, legyen az akárhogy felújítva.

2018. nov. 28. 17:30
 9/30 A kérdező kommentje:
Amúgy, aki a XI-ben gondolkozik, ne tegye: Én itt lakok, katasztrófa ami ebben a kerületben zajlik, feltúrják az egészet 2 évente, sok km-es dugók, zéró parkolóhely, nagyon beépült.
2018. nov. 28. 17:31
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért a budai panelek ára között meglehetõsen nagy a szórás, baromira nem mindegy h Békásmegyer vagy XI. Ha tudtok várni, ne most vegyetek két kisebbet, mert a kis lakások ára jelenleg még irreálisabb, mint a nagyobbaké. Vagy, ha opció, nézzetek külsõ, pesti kerületeket, vagy akár az aggl9merációt
2018. nov. 28. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!