Egy személynek elegendő egy 35-40 nm-es garzonlakás?
Tekintve, hogy otthon egy 15 nm-es szobában élek szerintem tökre elférnék :D
Én is szívesen laknék 200nm-es házban, de az sajnos még nem találkozik az anyagi lehetőségeimmel. Meg ugye el is lehet adni a jövőben..
Sokaknak bőven elég, akár még másodmagukkal is.
Nekem ez szörnyen pici, de ha erre van pénz, akkor erre van, végülis elviselhető, ha az ember sokat van házon kívül, én mászkálnék túrázni meg minden, az segít. De nekem szokatlanul nagy a térigényem.
Szerintem átlag embernek simán elég, ha egyedül van, meg még ketten is el lehet lenni egy ilyenben. Én egyedül élek, 50m2 a lakásom, nincs telezsúfolva (pl.van beépített szekrény, nincsenek bazi nagy szekrények, felesleges bútorok), tök tágasnak tűnik. Ha azt nézzük, az a +10m2 a hálószobám, amiben lényegében csak alszok, akár nélkülözhető is lehetne.
Ha van rá pénzed, akkor érdemes megvenni a garzont is, max.később nagyobbat veszel, ha lesz rá lehetőség/igény. Sokan úgy gondolják, jobb a saját lakás, akkor is ha kicsi, minthogy albérletre költsenek.
Ha neked megfelel,akkor ezentúl nem más zsebét tömöd .
Aztán bármikor eladhatod,ha lesz pénzed váltani .
Simán. Előzőleg 35 m2-es, másfél szobás panelban laktam, kényelmesen.
Most egy 40 m2-es garzonban (majdnem egyterű), hát itt akár körbe is táncolhatom a lakást egymagam. Utóbbi egyetlen hátránya, hogyha netán itt alvós vendég jönne, nem jutna neki külön szoba, de ez a veszély nem igazán fenyeget..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!