Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy személynek elegendő egy...

Egy személynek elegendő egy 35-40 nm-es garzonlakás?

Figyelt kérdés
Nagyon úgy néz ki, hogy csak egy garzont tudnék venni. Jobb ötlet, mint albérletbe önteni a pénzt. Nem tervezek gyereket, házasodni, 25 éves vagyok. Szerintetek?

2018. nov. 24. 16:17
1 2
 1/18 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Elég pici de ha neked elég tényleg jobb mint az albérletbe kifizetni a rengeteg pénzt
2018. nov. 24. 16:26
 2/18 A kérdező kommentje:

Tekintve, hogy otthon egy 15 nm-es szobában élek szerintem tökre elférnék :D

Én is szívesen laknék 200nm-es házban, de az sajnos még nem találkozik az anyagi lehetőségeimmel. Meg ugye el is lehet adni a jövőben..

2018. nov. 24. 16:29
 3/18 anonim válasza:
100%
En meg annal kissebbnek is orulnek.
2018. nov. 24. 16:31
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
A leírt igényeidet tekintve - vedd meg, de gyorsan. Nem írtad meg az árát, de ezek szerint erre van pénzed, de nagyobbra nincs. Egy személynek (sőt, kettőnek is) untig elég. Győződj meg a környékről, (mennyire biztonságos, ha este mész haza, és a szomszédokról (civakodás, dorbézolás), Ha legfelső emeletről van szó, nézd meg a tető állapotát (mérnök ismerős, barát, rokon, szakember).
2018. nov. 24. 16:39
 5/18 anonim ***** válasza:
65%

Sokaknak bőven elég, akár még másodmagukkal is.

Nekem ez szörnyen pici, de ha erre van pénz, akkor erre van, végülis elviselhető, ha az ember sokat van házon kívül, én mászkálnék túrázni meg minden, az segít. De nekem szokatlanul nagy a térigényem.

2018. nov. 24. 17:07
 6/18 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzátennék, hogy Budapestről van szó, ahol egy ekkora lakás is 20 millió minimum.
2018. nov. 24. 17:11
 7/18 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem átlag embernek simán elég, ha egyedül van, meg még ketten is el lehet lenni egy ilyenben. Én egyedül élek, 50m2 a lakásom, nincs telezsúfolva (pl.van beépített szekrény, nincsenek bazi nagy szekrények, felesleges bútorok), tök tágasnak tűnik. Ha azt nézzük, az a +10m2 a hálószobám, amiben lényegében csak alszok, akár nélkülözhető is lehetne.

Ha van rá pénzed, akkor érdemes megvenni a garzont is, max.később nagyobbat veszel, ha lesz rá lehetőség/igény. Sokan úgy gondolják, jobb a saját lakás, akkor is ha kicsi, minthogy albérletre költsenek.

2018. nov. 24. 17:18
 8/18 A kérdező kommentje:
Hát ha az ember zsebében van egy lakás ára, akkor szerintem luxus az albérlet. Csak elégeted a pénzt
2018. nov. 24. 17:31
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked megfelel,akkor ezentúl nem más zsebét tömöd .

Aztán bármikor eladhatod,ha lesz pénzed váltani .

2018. nov. 24. 18:21
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Simán. Előzőleg 35 m2-es, másfél szobás panelban laktam, kényelmesen.

Most egy 40 m2-es garzonban (majdnem egyterű), hát itt akár körbe is táncolhatom a lakást egymagam. Utóbbi egyetlen hátránya, hogyha netán itt alvós vendég jönne, nem jutna neki külön szoba, de ez a veszély nem igazán fenyeget..

2018. nov. 25. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!