Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Újbuda, Kelenföld városrészről...

Újbuda, Kelenföld városrészről mik a vélemények manapság?

Figyelt kérdés

Egyszerűen szerelmem az a városrész.

Hihetetlenül zöld, nincs túl bent és nincs tele túlságosan emberekkel, viszont nincs túl kint sem.

Sportolási lehetőség rengeteg, boltellátottság egész jó és javul.

Ahogy látom, jelenleg sorban újítják fel a társasházakat és sok az építkezés is.

Bár nekem már ez is megfizethetetlen... Költözés lenne, nem totál a semmiből... de jelen helyzetben így is.

Amit ismerek: Bikás-park környéke, Fehérvári út környéke a déli összekötő vasút és az Etele út között, Hengermalom út - Fehérvári út - Hauszmann - Szerémi által bezárt rész.

Na de a kérdés...

Másoknak mi a véleménye?

Érdemes úgy tervezni, úgy spórolni, úgy alakítani az életet, hogy pár éven belül ide tudjak költözni?

2018. okt. 15. 18:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes,hogy Pestet ugyanúgy szereted mint a Kelenföld városrészt...teljesen más a kettő.

Nekem maga a Fehérvári út túl zajos, a környéke már rendben.

Viszont gyűjtögess ha tényleg ide szeretnél költözni. Mi is a XI. kerületben nézelődünk, de eszméletlen árak vannak. Egy Hauszmann úti lakás (kivéve ha 15-20 nm2) pedig szerintem simán elérhetetlen.

2018. okt. 16. 14:50
 12/12 A kérdező kommentje:

Kelenföldet jobban szeretem, mert több a fa és közelebb vannak a hegyek.

Egyébként abszolút nem látom biztonságosabbnak (jó, Józsefvároshoz képest de), másnak se látom az embereket.

2018. okt. 16. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!