Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Újbuda, Kelenföld városrészről...

Újbuda, Kelenföld városrészről mik a vélemények manapság?

Figyelt kérdés

Egyszerűen szerelmem az a városrész.

Hihetetlenül zöld, nincs túl bent és nincs tele túlságosan emberekkel, viszont nincs túl kint sem.

Sportolási lehetőség rengeteg, boltellátottság egész jó és javul.

Ahogy látom, jelenleg sorban újítják fel a társasházakat és sok az építkezés is.

Bár nekem már ez is megfizethetetlen... Költözés lenne, nem totál a semmiből... de jelen helyzetben így is.

Amit ismerek: Bikás-park környéke, Fehérvári út környéke a déli összekötő vasút és az Etele út között, Hengermalom út - Fehérvári út - Hauszmann - Szerémi által bezárt rész.

Na de a kérdés...

Másoknak mi a véleménye?

Érdemes úgy tervezni, úgy spórolni, úgy alakítani az életet, hogy pár éven belül ide tudjak költözni?

2018. okt. 15. 18:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne más véleménye alapján tervezd az életedet.
2018. okt. 15. 18:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Én itt élek, remek hely. Gyorsan kiérsz M7-re, M1-re, M6-ra. Az új Duna híd után meg még jobb lesz a közlekedés a pesti oldalra is. Szinte csak fehér ember van. Szellős. Télen sem gond a közlekedés, nincsenek hegyi utak.
2018. okt. 15. 18:53
 3/12 A kérdező kommentje:

1.

Alapvetően igazad van, DE például egy költözésnél számíthat egy ott lakó véleménye.

2018. okt. 15. 18:58
 4/12 A kérdező kommentje:

Egyébként itt visszakeresve bőven lehet lehúzós véleményt olvasni (amiket nem tudok hova tenni amúgy).

Tény, én rengeteg hajléktalan, lepukkant embert látok (ezekből tényleg sokat), sajnos láttam asszem kétszer már zombit is (nem tudom, hogy kerültek oda), nem fehéret eléggé ritkán.

Viszont én így is nagyon jó környéknek látom. Hajléktalan máshol is van.

Rettentő sokat fejlődik, borzasztóan sok építkezés, felújítás...

2018. okt. 15. 19:01
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Hol a fenében látod a hajléktalanokat? Komolyan kérdem. De mindegy, az új törvények után még annyira sem lesznek remélhetőleg.
2018. okt. 15. 19:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Például Etele út/Fehérvári út, bár ott most bontották le a rezidenciájukat. :D
2018. okt. 15. 19:07
 7/12 anonim ***** válasza:
23%
Nem szeretem azt a környéket, családtag lakik ott. Olyan, mintha Pesten lennél. Ez volt Buda munkásnegyede.
2018. okt. 16. 09:34
 8/12 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy olyan, mintha Pesten lennél?

Egyébként Pest egyáltalán nem rosszabb, nagyon gyűlölöm ezt a sztereotípiát.

A túl steril, túl elit villanegyed kevesebb

2018. okt. 16. 09:48
 9/12 A kérdező kommentje:
*mindössze, de én meg azokat nem szeretem.
2018. okt. 16. 09:48
 10/12 anonim ***** válasza:
31%
A sztereotípiában sok igazság van, amit addig tartasz hülyeségnek, amíg budai nem leszel ... Nagyon sok tekintetben. Próbáld meg megérteni, miért írtam, ne küzd ellene.
2018. okt. 16. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!