Újbuda, Kelenföld városrészről mik a vélemények manapság?
Egyszerűen szerelmem az a városrész.
Hihetetlenül zöld, nincs túl bent és nincs tele túlságosan emberekkel, viszont nincs túl kint sem.
Sportolási lehetőség rengeteg, boltellátottság egész jó és javul.
Ahogy látom, jelenleg sorban újítják fel a társasházakat és sok az építkezés is.
Bár nekem már ez is megfizethetetlen... Költözés lenne, nem totál a semmiből... de jelen helyzetben így is.
Amit ismerek: Bikás-park környéke, Fehérvári út környéke a déli összekötő vasút és az Etele út között, Hengermalom út - Fehérvári út - Hauszmann - Szerémi által bezárt rész.
Na de a kérdés...
Másoknak mi a véleménye?
Érdemes úgy tervezni, úgy spórolni, úgy alakítani az életet, hogy pár éven belül ide tudjak költözni?
1.
Alapvetően igazad van, DE például egy költözésnél számíthat egy ott lakó véleménye.
Egyébként itt visszakeresve bőven lehet lehúzós véleményt olvasni (amiket nem tudok hova tenni amúgy).
Tény, én rengeteg hajléktalan, lepukkant embert látok (ezekből tényleg sokat), sajnos láttam asszem kétszer már zombit is (nem tudom, hogy kerültek oda), nem fehéret eléggé ritkán.
Viszont én így is nagyon jó környéknek látom. Hajléktalan máshol is van.
Rettentő sokat fejlődik, borzasztóan sok építkezés, felújítás...
Mi az, hogy olyan, mintha Pesten lennél?
Egyébként Pest egyáltalán nem rosszabb, nagyon gyűlölöm ezt a sztereotípiát.
A túl steril, túl elit villanegyed kevesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!