Budapesten hol vannak kimondottan olcsó lakások (kb 45-60 nm, minimum másfél szobás)?
Most csak ez a kérdésem.
Sürgősen költöznöm kell, amíg még lehet.
Előzmény (természetesen akkor olvassátok el, ha unatkoztok, mert most csak a jelenlegi a kérdésem, ide most direkt nem írtam regényt):
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..
A 4-es opció jó, csak esetleges párkapcsolat esetén érdekes, ha adott esetben valakivel még nagyobba költöznénk, de még ott a hitelem...
Ha meg maradok és a tendencia folytatódik, a legmélyebb gettóban találom magam.
Akkor a lakást eladod, kifizeted belőle a hitelt, majd vesztek fel ketten egy új, nagyobb lakásra. Nem egyedi eset.
A lényeg, hogy a hiteled úgy legyen belőve, hogy mindig minden körülmények között tudd fizetni. Most inkább kevesebbet fizess hosszabb futamidővel, több megtakarítással (amit előtörlesztésre fordítasz) és számíts váratlan fordulatra, mint hogy nyugodalmasan kimaxold a hitelképességedet, aztán meg pillázol nagyokat, ha baj van.
Hát most oldódott meg egyéb okokból, hogy biztosan ne tudjak elköltözni.
A lakás teljesen el fog értéktelenedni.
Bicske. Én imádom. Gyönyörű kisváros, nagyon jól ellátott (gimi,ovi, bölcsi, tesco, lidl, pepco, bankok, ettermek, ipari park, piac.. minden)
Kb 13 000 fős város. Járásszékhely tehát minden hivatal helyben van(okmányiroda, munkaugyi hivatal, gyamhivatal, rendorseg, egeszsegkozpont, tuzoltosag, mentoallomas, kutyafule..)
Van 3 utca (Bihari, Törökverő, Dankó úgy hívják hogy Péró ott ne vegyetek házat, de a város többi része nagyon jó.) Most épül több újépítésű lakóparki lakás a központban. Menj fel ingatlan.com-ra nézd meg, érdemes. Gyönyörű a város fekvése is. A Zsámbéki-medencében fekszik, dimbes dombos erdős mezős. Szép bicikliutak, halastavak a város körül. Budaörs, Biatorbágy, Pàty, Etyek, Felcsút a környező települések.
!!!!Budapest-Kelenföldről Bicske 23 perc vonattal !!!! (TEHÁT OLYAN HAMAR A BELVÁROSBAN VAGY BICSKÉRŐL MINT A XVII. KER.-BŐL)(fél óránként jár modern légkondis szupervonat) autóval is fél óra budapest (30 km) tatabánya, budaörs 20 perc, biatorbágy, páty 10 perc.
Szerintem ti is szeretnètek itt lakni. Jo a lakóközösség is. Én a Tóváros lakóparkban lakom, több Bp-ről kiköltözött család él itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!