Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Engedely nelkuli epitkezeses...

Engedely nelkuli epitkezeses ingatlan megvasarlasa vagy berlese?

Figyelt kérdés

Ha van egy engedely nelkul felepitett ingatlan, amit el szeretne adni a tulajdonos, de amig nincs eladva, addig kiadna berbe, azt erdemes vallalni?

Talaltunk a parommal egy hazikot, ami tokeletes lenne szamunkra, viszont nem tudjuk hogy erdemes e vele foglalkozni.

Felunk, hogy ha kibereljuk akkor sosem lesz belole semmi, mert olvastam, hogy el is bonthatjak a hazat ha nem kapja meg utolag az engedelyt. Ez igaz? Hogyan lehetne papirok altal "levedeni" magunkat?

2018. szept. 14. 05:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szigorúan saját ügyvéd! Az övé olyan szerződést ír, ami neki jó.
2018. szept. 14. 12:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Az ove irja a berleti szerzodest, amit azonnal kuldok is a mi ugyvedunknek! :)
2018. szept. 14. 18:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Pont egy ilyen házat örököltem volna meg, de visszautasítottam.

Árvízvédelmi terület, egyszintes családiház. A vezetékes földgáz be van kötve, amiről semmi engedély nincs. A gázórát a szolgáltató bevitte a telekre. Az ingatlan akkori tulajdonosa házibarkácsolással rákötött. A néhai tulajdonos villanyszerelő lévén az áramot is lopta, leszerelte a falról a villanyórát és számlappal lefelé lebillentette a mérőórát, meg lehet átkötött nála valamit.

Nekem egy ilyen ház még ingyért sem kell! Csak a gond van vele.

2018. dec. 3. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!