Te laknál olyan helyen, aminek a fő központját muzsikus cigányok parkjának hívnak?
Figyelt kérdés
2018. aug. 29. 21:35
1/6 anonim válasza:
Nem, hiába kulturáltabb réteg, vannak ott azért kifogásolható rokonok is...
Amikor én voltam ingatlan keresésben, és leszűkítettem a kört, akkor alaposan szemügyre vettem a környéket, többször visszajártam szabadnaposan egy nap kétszer is és sétálva végig jártam 2-3 utcát is a kiszemelt háztól távolabb, egy-két lecsúszott közmunkással találkoztam de portyázó cigányokkal nem, így esett rá a választásom.
Szerintem nem túlzás ha az ember szeretne úgy elmenni otthonról, hogy haza érve is az az állapot fogadja amit maga után hagyott, az értékeimet, szerszámaimat elnézve magamhoz nyúlnék kirámolt portával találnám szembe magam.
2/6 anonim válasza:
Most megnéztem, hogy hol van ez a Muzsikus cigányok parkja, hát, őszintén szólva ha tényleg muzsikus cigányok laknák, engem nem zavarna, de az utcanév ritkán tükrözi a valóságot (a Bikás parkban se bikák laknak), ez a Szigony utca környéke meg Budapest egyik legrandább gettója...
3/6 anonim válasza:
Elég szlömmös most az a rész, a lakók 60%-a külföldi (kínai, néger, vagy szállásnak van kiadva napidíjba AIRBNB-be), menj a belváros felé 400 m-t, az Üllői út felé 300 métert, a többi irányba 1800 métert, azok jobb, nyugisabb helyek lakni.
4/6 anonim válasza:
Az elnevezés pont nem érdekelne. Én akár Sztálin vagy Hitler utcában is laknék, ha normális helyen van.
5/6 anonim válasza:
Nyócker, annak kicsit jobb része. De attól a kerülettől óvakodnék.
6/6 anonim válasza:
Mi a Lovász úton lakunk, mégsem éreztem soha lószagot az utcában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!