Muzsikus cigányok parkja, Koszorú utca milyen hely?
A Koszorú utca 29.-be fogunk beköltözni. Laktunk már Budapesten, de most Miskolcon éltünk 3 évet. 4 tesóm van, illetve a szüleim.
Az érdekelne hogy milyen a Muzsikus cigányok parkja és a Koszorú utca? Tudom hogy 8.kerületben van, de már rehabilitálták ezt a részt nagyjából, nem?
Esténként el szoktam járni futni. Lehet ott valami bajom?
15 éves lány vagyok. Az egyik öcsém 9 a másik 12 éves, el lehet majd őket egyedül engedni, vagy nekem kell majd őket suliba vinnem (magántanuló vagyok, modellkedés és a sok utazás miatt)? Vannak közparkok ahol lehet haverkodni? Sportpályák (kosár,foci)? Nyáron lehet az utcákon/parkokban barátkozni?
Tulajdonképpen mi a véleményetek arról a környékről?
Köszi a válaszokat
15/L
Jó sok kérdést tettél fel egy kérdésben :-)
Muzsikus cigányok parkja, Koszorú utca milyen hely?
Az internet szerint szép, a található képek alapján lelakott...
A Koszorú utca 29.-be fogunk beköltözni. Laktunk már Budapesten, de most Miskolcon éltünk 3 évet. 4 tesóm van, illetve a szüleim.
Kellemes költözést. Gratula a 4 tesóhoz.
Az érdekelne hogy milyen a Muzsikus cigányok parkja és a Koszorú utca? Tudom hogy 8.kerületben van, de már rehabilitálták ezt a részt nagyjából, nem?
Nem. N képek/található infók alapján nincs nagyon odafigyelve erre a részre.
Esténként el szoktam járni futni. Lehet ott valami bajom?
Igen. Vigyél magaddal futótársat. De ez mindenhová igaz, ahol vannak sötét részek....
15 éves lány vagyok. Az egyik öcsém 9 a másik 12 éves, el lehet majd őket egyedül engedni, vagy nekem kell majd őket suliba vinnem (magántanuló vagyok, modellkedés és a sok utazás miatt)?
Nem tanácsos két gyereknek egyedül csatangolni esténként a mai időkben, de neked ezt 15 éves lányként illene tudnod :-( Van két idősebb tesód, amennyiben valamelyikük még veletek lakik, ő is viheti a "kicsiket".
Vannak közparkok ahol lehet haverkodni? Sportpályák (kosár,foci)? Nyáron lehet az utcákon/parkokban barátkozni?
Minden városban vannak közparkok, ahol a fent említett dolgokat lehet csinálni. De nézz szét elsőnek, hogy hová milyen "klikkek" járnak, aszerint keressetek helyet.
Tulajdonképpen mi a véleményetek arról a környékről?
amit az első kérdésben megadtam: képekről látszik, hogy nincs karbantartva, de a parkot (szoboravatás) a neten nagyon előtérbe hozzák.
A látnivalókról, az ottani történésekről információkat nem sokat találni, szinte olyan, mintha az a rész hírzárlat alatt lenne.....
Köszi a válaszokat
Szívesen
15/L
42/F
Én 13 évesen kezdtem rendszeresen egyedül hazajárni az iskolából, akkor is osztálytársakkal (oda jártam a Fazekasba a környéken 25 évvel ezelőtt, mostanában autóval hoznak-visznek minden gyereket).
Vidéken se ismerek olyan családot, aki 9-11 éves gyereket egyedül hagyna otthon vagy egyedül hagyna menni bárhova.
Barátkozni a közparkokban nem tanácsos, mert ez egy világváros, tehát ilyen korú lányok dolgozni járnak oda a közparkokba, ha érted, mire célzok.
Ha 6-7 évesekről van szó, akiket felügyel a tanítónéni, vagy a szülő, akkor rendben van. Ha a testvéreiddel mész, akkor is, majd kitapasztaljátok. Engem mindig kísértek felnőttek vagy több gyerekkel mentem.
Sokat járok egyedül is, csak hát ez a szitu, amit leírtam, egyedül végzett sétakor kerülendő.
Meg ha elmész népesebb szórakozóhelyekre, mint pl. az Erzsébet-tér, ott is lehet ismerkedni, de ott meg nem gyerekek vannak, hanem felnőttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!