Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Muzsikus cigányok parkja,...

Muzsikus cigányok parkja, Koszorú utca milyen hely?

Figyelt kérdés

A Koszorú utca 29.-be fogunk beköltözni. Laktunk már Budapesten, de most Miskolcon éltünk 3 évet. 4 tesóm van, illetve a szüleim.

Az érdekelne hogy milyen a Muzsikus cigányok parkja és a Koszorú utca? Tudom hogy 8.kerületben van, de már rehabilitálták ezt a részt nagyjából, nem?

Esténként el szoktam járni futni. Lehet ott valami bajom?

15 éves lány vagyok. Az egyik öcsém 9 a másik 12 éves, el lehet majd őket egyedül engedni, vagy nekem kell majd őket suliba vinnem (magántanuló vagyok, modellkedés és a sok utazás miatt)? Vannak közparkok ahol lehet haverkodni? Sportpályák (kosár,foci)? Nyáron lehet az utcákon/parkokban barátkozni?

Tulajdonképpen mi a véleményetek arról a környékről?

Köszi a válaszokat

15/L

2018. márc. 3. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Ne futkározz azon a környéken még nappal se! Este meg ki ne tedd a lábad! Nem biztonságos egy fiatal lánynak.
2018. márc. 4. 11:06
 2/5 anonim válasza:
41%

Jó sok kérdést tettél fel egy kérdésben :-)

Muzsikus cigányok parkja, Koszorú utca milyen hely?

Az internet szerint szép, a található képek alapján lelakott...

A Koszorú utca 29.-be fogunk beköltözni. Laktunk már Budapesten, de most Miskolcon éltünk 3 évet. 4 tesóm van, illetve a szüleim.

Kellemes költözést. Gratula a 4 tesóhoz.

Az érdekelne hogy milyen a Muzsikus cigányok parkja és a Koszorú utca? Tudom hogy 8.kerületben van, de már rehabilitálták ezt a részt nagyjából, nem?

Nem. N képek/található infók alapján nincs nagyon odafigyelve erre a részre.

Esténként el szoktam járni futni. Lehet ott valami bajom?

Igen. Vigyél magaddal futótársat. De ez mindenhová igaz, ahol vannak sötét részek....

15 éves lány vagyok. Az egyik öcsém 9 a másik 12 éves, el lehet majd őket egyedül engedni, vagy nekem kell majd őket suliba vinnem (magántanuló vagyok, modellkedés és a sok utazás miatt)?

Nem tanácsos két gyereknek egyedül csatangolni esténként a mai időkben, de neked ezt 15 éves lányként illene tudnod :-( Van két idősebb tesód, amennyiben valamelyikük még veletek lakik, ő is viheti a "kicsiket".

Vannak közparkok ahol lehet haverkodni? Sportpályák (kosár,foci)? Nyáron lehet az utcákon/parkokban barátkozni?

Minden városban vannak közparkok, ahol a fent említett dolgokat lehet csinálni. De nézz szét elsőnek, hogy hová milyen "klikkek" járnak, aszerint keressetek helyet.

Tulajdonképpen mi a véleményetek arról a környékről?

amit az első kérdésben megadtam: képekről látszik, hogy nincs karbantartva, de a parkot (szoboravatás) a neten nagyon előtérbe hozzák.

A látnivalókról, az ottani történésekről információkat nem sokat találni, szinte olyan, mintha az a rész hírzárlat alatt lenne.....

Köszi a válaszokat

Szívesen

15/L

42/F

2018. márc. 8. 10:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 13 évesen kezdtem rendszeresen egyedül hazajárni az iskolából, akkor is osztálytársakkal (oda jártam a Fazekasba a környéken 25 évvel ezelőtt, mostanában autóval hoznak-visznek minden gyereket).

Vidéken se ismerek olyan családot, aki 9-11 éves gyereket egyedül hagyna otthon vagy egyedül hagyna menni bárhova.

2018. máj. 7. 02:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Barátkozni a közparkokban nem tanácsos, mert ez egy világváros, tehát ilyen korú lányok dolgozni járnak oda a közparkokba, ha érted, mire célzok.

Ha 6-7 évesekről van szó, akiket felügyel a tanítónéni, vagy a szülő, akkor rendben van. Ha a testvéreiddel mész, akkor is, majd kitapasztaljátok. Engem mindig kísértek felnőttek vagy több gyerekkel mentem.

Sokat járok egyedül is, csak hát ez a szitu, amit leírtam, egyedül végzett sétakor kerülendő.

Meg ha elmész népesebb szórakozóhelyekre, mint pl. az Erzsébet-tér, ott is lehet ismerkedni, de ott meg nem gyerekek vannak, hanem felnőttek.

2018. máj. 7. 02:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
ha te is cigany vagy akkor nem lesz gond, de ha nem akkor megismerheted milyen egy gettoban lakni. igaz Miskolc is eleg szornyu.
2018. júl. 6. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!