Mennyit érhet egy 8. kerületi lakás?
Hát, a festésre sokat kell majd költeni, de 120nm, első emeleti, és a Rákóczi útra néz. (3 szoba.)
35 milliótól 60 millióig mindent mondtak már (az eladó, és egy-két ingatlanos).
Melyik értékhez lehet közelebb szerintetek?
Első emeleti, Rákóczi úti és felújítandó, valamint nagy?
Tekintettel arra, hogy 131 nm-est is árulnak ugyanitt, nem felújítandót 45 milláért, és van 4 (a felsoroltak) hátránya is, az átlagár alatt kell megszabni az árát.
Én eleve 0 ft-ot adnék érte, de ha akarod, akkor 40 alatt van a reális ára.
Ha a Kálvin térhez, Múzeum krt közeli rész akkor sokat.
Ha a Boráros térhez közeli akkor jóval kevesebbet.
A műszaki állapot milyen? (Falakon belül, vezetékek mikoriak?)
Nyílászárók, burkolat, szaniterek kora, állapota?
Belmagasság?
Liftes?
Van udvari frontja?
Hány fürdőszobája van?
Milyen fűtése van?
És mit akarsz vele csinálni, milyen célra kell?
Van brigádod, akiket ráküldenél és caklipakli mindent megcsinálnának 6-10 hónapon belül, és eladnád felújítottként? Vagy kiadnád luxuslakásként?
Nem mindegy a helyzeted, terved a lakással.
Nem vagyok ingatlanos, viszont sokkal reálisabban benne vagyok az ingatlanárakban, mint az ingatlanosok többsége. Nos, a Rákóczi út nagyon zajos, kevésbé keresett környék. Mivel nagy, így a négyzetméter ára is egyértelműen kevesebb. Ha közel van az Astoriához, akkor nyilván valamivel többet ér. Ha fel kell újítani totál, elavult a fűtése és a nyílászárók is rosszak, akkor maximum:
33 millió ha a Baross tér felé van.
45 millió ha az Astoriához közel.
Többet nem fogsz érte kapni és így is necces, hogy el fogod-e tudni adni.
Bocsánat, interneten kívül voltam.
A lakás közel van a Kálvin térhez, első emelet, három szoba, ebből egy az udvarra néz.
Most volt festve, de más felújítás még nincs.
A 4.-ben kérdezettek közül minden jellemző perdöntő.
Ezektől függően lehet kb 400/nm-től kb. 750/nm-ig bármi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!