Milyen lakáshitelt ajánlanátok?
7-8 millió forintra lenne szükségünk, amit maximum havi 50.000ft-tal tudnánk törleszteni. Nem igazán vagyok/vagyunk otthon a lakáshitelekben, hogy mit lenne a legérdemesebb felvenni. Mindkettőnknek van munkája (havonta kb 260-at tudunk összerakni ketten).
Gondoltunk az egyikre, amit nem szeretnék most leírni, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre! Ne tartsátok magatokban! :-) Véleményeteket/tapasztalataitokat osszátok meg velem!
Előnyök és hátrányok egyaránt érdekelnének.
Előre is köszönöm.
Mire szedik össze az embereket?
Mi történt a 2006-os hitelfelvevő emberekkel?
A devizahitelesekről beszél.
Csakhogy annak köze nincs a fixkamatozású forinthitelekhez, amikről a mostani kedvezményes lakásvásárlási kölcsönök szólnak.
Megszokott dolog a hivatásos, idősebb, falusi rettegő ebben a témában.
7-es 9-es vagyok. 4-es is írta,de azért azt megerősíteném, bemásolom egy másik kérdéshez írt válaszom:
"Azt javaslom,hogy keress fel az ügyben egy jó és független hiteltanácsadót. Nekik ez a szakmájuk,a jobbak/tapasztaltabbak minden bank belső szabályzataival is tisztában vannak,ismerik a buktatókat,ami esetleg más esetben csak egy kérelmezési folyamat közepette derül ki,mikor már esetleg értékbecslői díjat is fizettetek az adott esélytelen banknak stb..."
Nektek szerintem sikerülni fog,mert ketten vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!