Budapesten a Vizafogó-Marina part és környéke vagy Alíz utca/Barázda u. milyen? (26f)
Költöznék és ez a két környék tetszett meg jobban Bp-n az eddig látottak alapján. Valaki lakott vagy lakik ezeknél? Mi a vélemény?
Nekem szempontok és előnyök (nem fontossági sorrendben):
-utcára néző lakást akarok aminél nincs pár méterre a teraszom előtt a szembe ház
-bevásárlási lehetőség közelben
-1órán belül elérhessem a helsinki utat ahol dolgozok kocsival vagy bkv-val. M3 pótlás miatt most több Marinától a bkv, de amúgy benne van kb az 1 órában
-belváros se legyen túl messze, éjjel is haza tudjak érni 1 órán belül ha vmi buliban voltam
-kondi (és esetleg futási lehetőség vmi arra alkalmas helyen)
-ne legyen panelrengeteg és cigánytelep se körülötte
-új/újabb építésűek érdekelnek, ilyen 2000 utániak
-lakóparkot keresek de olyat aminél van némi élettér is, nem túlzsúfolt. sétáló utca, park, dunapart, ilyesmik nagy pozitívumok
Ha vki más helyeket is ismer ami többé-kevésbé passzol azokra amiket írtam akkor szívesen meghallgatom.
Brutálisak az árak. Ha a kereted futja bizonyára találsz megfelelőt.
Egy újépítésú lakópark környéke mindig megfelelően ellátott.
Az,hogy panelrengeteg ne legyen körülötte...hát azt nézd meg, és mérd fel. Nekem pont ezek a lakóparkok tűnnek egyébként "rengetegnek" és eléggé kieső területeknek.
A XI. ker Barázda utca környéki árakat nem ismerem, de a Marina-parton 1 millió körül vannak a négyzetméter árak (ami valóban jó fekvésű). Angyalföldről én nem szívesen autókázgatnék napi rendszerességgel a Helsinki útra, nagyon rühellném, hogy napi két órám utazással telik.
Ilyen szempontból jobb a XI. kerületi rész, amit néztél, onnan kb. félóra alatt beérnél a melóba.
Vizafogón laktam albérletben, Erzsébeten vettem lakást. Kb 60-75 perc alatt megjárható, de elég fárasztó, örülök hogy már nem kell kétnaponta megjárnom.
Jó hely egyébként a Vizafogó, szépen fejlődött, bár most a metrófelújítás bekavart könnyű elérhetőség szempontjából.
Ha a Helsinkin dolgozol, miért élnél a 13. kerületben? A 20.-ban is vannak új építésű lakások közel, pl. a Mediterrán lakópark.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!