Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesten a Vizafogó-Marina...

Budapesten a Vizafogó-Marina part és környéke vagy Alíz utca/Barázda u. milyen? (26f)

Figyelt kérdés

Költöznék és ez a két környék tetszett meg jobban Bp-n az eddig látottak alapján. Valaki lakott vagy lakik ezeknél? Mi a vélemény?

Nekem szempontok és előnyök (nem fontossági sorrendben):

-utcára néző lakást akarok aminél nincs pár méterre a teraszom előtt a szembe ház

-bevásárlási lehetőség közelben

-1órán belül elérhessem a helsinki utat ahol dolgozok kocsival vagy bkv-val. M3 pótlás miatt most több Marinától a bkv, de amúgy benne van kb az 1 órában

-belváros se legyen túl messze, éjjel is haza tudjak érni 1 órán belül ha vmi buliban voltam

-kondi (és esetleg futási lehetőség vmi arra alkalmas helyen)

-ne legyen panelrengeteg és cigánytelep se körülötte

-új/újabb építésűek érdekelnek, ilyen 2000 utániak

-lakóparkot keresek de olyat aminél van némi élettér is, nem túlzsúfolt. sétáló utca, park, dunapart, ilyesmik nagy pozitívumok

Ha vki más helyeket is ismer ami többé-kevésbé passzol azokra amiket írtam akkor szívesen meghallgatom.

2018. júl. 24. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Legfontosabb kimaradt: Mennyit szánsz rá?
2018. júl. 24. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Keress rá itt a Gyakorin, már bőven ki van tárgyalva.
2018. júl. 24. 23:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Brutálisak az árak. Ha a kereted futja bizonyára találsz megfelelőt.

Egy újépítésú lakópark környéke mindig megfelelően ellátott.

Az,hogy panelrengeteg ne legyen körülötte...hát azt nézd meg, és mérd fel. Nekem pont ezek a lakóparkok tűnnek egyébként "rengetegnek" és eléggé kieső területeknek.

2018. júl. 25. 06:23
 4/6 anonim ***** válasza:

A XI. ker Barázda utca környéki árakat nem ismerem, de a Marina-parton 1 millió körül vannak a négyzetméter árak (ami valóban jó fekvésű). Angyalföldről én nem szívesen autókázgatnék napi rendszerességgel a Helsinki útra, nagyon rühellném, hogy napi két órám utazással telik.

Ilyen szempontból jobb a XI. kerületi rész, amit néztél, onnan kb. félóra alatt beérnél a melóba.

2018. júl. 25. 07:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Alíz-Barázda szerintem megfelel neked, laktam arra pár évet, ismerős most is ott lakik, nagyon jó kis hely, minden van, amit felsoroltál: Kopaszi-gáton futópálya, fitness kettő is, Újbuda centerben mindenféle bolt, kajáldák, tömegközlekedés, bringaút.
2018. júl. 25. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Vizafogón laktam albérletben, Erzsébeten vettem lakást. Kb 60-75 perc alatt megjárható, de elég fárasztó, örülök hogy már nem kell kétnaponta megjárnom.

Jó hely egyébként a Vizafogó, szépen fejlődött, bár most a metrófelújítás bekavart könnyű elérhetőség szempontjából.

Ha a Helsinkin dolgozol, miért élnél a 13. kerületben? A 20.-ban is vannak új építésű lakások közel, pl. a Mediterrán lakópark.

2018. júl. 27. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!