Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Alápincézett és nem alápincéze...

Alápincézett és nem alápincézett házaknak mik az előnyei/hátrányai egymáshoz képest?

Figyelt kérdés
2018. júl. 7. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

Előny: extra tárhely, hűvös,

Hátrány: talajvízfüggő, kicsi vagy semmilyen ablakok, nehezen szellőzik

2018. júl. 7. 13:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez utóbbi a pincehelyiség hátránya, de hallottam valamit hogy alápincézett ház esetén a lakórész padlója hidegebb melegebb jobb rosszabb stb. de már nem tudom melyik.

Szóval magának a háznak az előnyei hátrányai érdekelnek ahhoz képest h van e alatta pince vagy nincs.

2018. júl. 7. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Az alápincézett ház alsó szintje is melegebb, a pince légtere miatt.
2018. júl. 7. 15:10
 4/4 anonim válasza:
53%
Extra tárhely,a miénk fagymentes. Télen sem hűl le 10-15 fok alá. Nyáron hűvös. Max 20-21 fok. Télen ha innét indulok kocsival, pár méter és már van fűtés. A talajvíz probléma lehet,Szerintem nem törvényszerű hogy nehezen szellőzik. Mindenképp ajánlom.
2018. júl. 14. 07:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!