Megvennél olyan házat aminél a más a tulaj származása mint a tied?
de igen, 20-as, én értettem, amit te nem :)
"nem az ingatlantól, meg a jogi kérdésektől tartok"
-ezt azért ne nagyold el, ez egy bonyolult és fontos kérdés - szakértők is kellenek hozzá. Ha a szigetelés, vagy a tető rossz, nagyon költséges rendbe hozni.
Akkor viszont rossz kategóriába van feltéve, az ezotériában lenne a helye. Ott vannak ehhez "szakemberek" :)
Szakértőt meg lehet bízni, az nem gond, de mivan akkor ha a cigány pl. visszajön a csürhével s kitalálja hogy túl olcsón adta el. Ettől a jog hogyan véd meg?
Ha elvitetem a rendőrrel őket akkor másnap kiengedik s visszajön 10-szer annyi.
Ezt hogy láthatná előre egy szakértő? Nem kell itt ilyen ezó dolgokba belebonyolódni.
sehogy se véd meg. hiába nem írja át a cigány a szerződést attól még ott marad a ház előtt óbégat fenyegetőzik, bemászik, kiszúrja a gumit éjszaka betöri az ablakot sorolhatom.
s hiába lobogtatom a szerződést a guminak vagy az ablaknak.
Ha a származása szerint szépen tudnak a rokonai hegedülni, akkor én nem vennék. De pl egy svábtól, angoltól, némettől igen. Az ingatlanvásárlás nagy értékű bizalmi üzlet, és nagyon sok probléma merülhet fel, amik rendesen megkeseríthetik az életed. Nem éri meg kockáztatni.
Meg aztán én ott sem vennék, ahol ilyenek laknak, vagy lakást tudnak venni, mert azok az ingatlanok el fognak értéktelenedni.
26: Attól függ, hol. Budapest belvárosában teljességgel elképzelhettelen, amit leírtál. XD XD
Képzeld el egy 100 lakásos társasházban.:)
Ez olyan "a hely szelleme" dolog lehet. Ahol ilyen elképzelhető, megeshet, ott ne vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!