Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megvennél olyan házat aminél...

Megvennél olyan házat aminél a más a tulaj származása mint a tied?

Figyelt kérdés
2018. júl. 6. 08:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
25%
Nálunk az indiai migránsok házai olyanok hogy 10 -ből 9-be be sr mennék fél percre se. Hát a marafák egy megvételére lenne esély ha normálisak.
2018. júl. 6. 16:24
 22/30 anonim ***** válasza:
49%

de igen, 20-as, én értettem, amit te nem :)

"nem az ingatlantól, meg a jogi kérdésektől tartok"

-ezt azért ne nagyold el, ez egy bonyolult és fontos kérdés - szakértők is kellenek hozzá. Ha a szigetelés, vagy a tető rossz, nagyon költséges rendbe hozni.

2018. júl. 6. 16:28
 23/30 anonim ***** válasza:

Akkor viszont rossz kategóriába van feltéve, az ezotériában lenne a helye. Ott vannak ehhez "szakemberek" :)

2018. júl. 6. 16:45
 24/30 A kérdező kommentje:

Szakértőt meg lehet bízni, az nem gond, de mivan akkor ha a cigány pl. visszajön a csürhével s kitalálja hogy túl olcsón adta el. Ettől a jog hogyan véd meg?

Ha elvitetem a rendőrrel őket akkor másnap kiengedik s visszajön 10-szer annyi.

Ezt hogy láthatná előre egy szakértő? Nem kell itt ilyen ezó dolgokba belebonyolódni.

2018. júl. 6. 17:32
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Ettől a jog hogyan véd meg? ha megvan az érvényes szerződés? akkor azon hogy lehetne változtatni utólag?
2018. júl. 6. 17:34
 26/30 A kérdező kommentje:

sehogy se véd meg. hiába nem írja át a cigány a szerződést attól még ott marad a ház előtt óbégat fenyegetőzik, bemászik, kiszúrja a gumit éjszaka betöri az ablakot sorolhatom.

s hiába lobogtatom a szerződést a guminak vagy az ablaknak.

2018. júl. 6. 17:46
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne vegyél akkor ciánytól ha félsz. Ennyi
2018. júl. 6. 18:11
 28/30 A kérdező kommentje:
te vennél?
2018. júl. 6. 18:21
 29/30 anonim ***** válasza:
81%

Ha a származása szerint szépen tudnak a rokonai hegedülni, akkor én nem vennék. De pl egy svábtól, angoltól, némettől igen. Az ingatlanvásárlás nagy értékű bizalmi üzlet, és nagyon sok probléma merülhet fel, amik rendesen megkeseríthetik az életed. Nem éri meg kockáztatni.

Meg aztán én ott sem vennék, ahol ilyenek laknak, vagy lakást tudnak venni, mert azok az ingatlanok el fognak értéktelenedni.

2018. júl. 6. 20:58
 30/30 anonim ***** válasza:

26: Attól függ, hol. Budapest belvárosában teljességgel elképzelhettelen, amit leírtál. XD XD

Képzeld el egy 100 lakásos társasházban.:)

Ez olyan "a hely szelleme" dolog lehet. Ahol ilyen elképzelhető, megeshet, ott ne vegyél.

2018. júl. 7. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!