Olyan létezik, hogy féláron eladnak egy házat, csak mert kell a pénz?
Igen van
Hiába ér '50m²' 10 milliót x városba,ha le van lakva,xar az áramhálózat,beszakadt a szenyvíz(/eternitcső),megoldhatatlan fűtésrendszer,több tulajdonos,szomszéd nem megy a felújitásba bele,közös udvar,tetőtér,a tulajdoni lapra már rá vwn vezetve tartozás(akár elhunyté)!
Vagy alapból talajvíz,salakbeton,gázszilikát,vályog,vegyes,ismeretlen épitő anyagból van a ház.
Van e a házon 'lakhatási' vagy feketén 'átépitett'....
Elég sok ok lehet...
De alapból szabad árak vannak,akad az eladó és ha akad rá vevő...
Lehet olyan,hogy az eladó,és a vevő összejátszanak,a megfizettendő illeték miatt.Az adásvételi szerződésre a valóágnál kevesebb összeg kerül .A NAV nak nagyon jó rálátása van a települések ingatlan áraira .
Ha gyanusat észlel,hívatalból értékbecslőt küld ki,majd ezután szabja ki az illetéket .
#5ös vagyok: nem csalás,nav nem szól bele.
Én egy elég xar de jó helyen levő 'osztott' ingatlant adtam el a szomszédnak!
Tudott mindenről,sőt még a szerződésbe is beletettűk,a 'komplett felújitásra' szorul az ingatlan,meg adósság is volt rajta.
Ez majd 8 hónapja volt,első szerződést kb 1 éve irtam alá...
A vevő nem zsákbamacskát kapott!
"Olyan létezik, hogy féláron eladnak egy házat, csak mert kell a pénz?"
Jó hír: igen, létezik.
Rossz hír: de csak a mesében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!