Ami az ingatlan.com-n nincs fent, az nem is létezik?
Figyelt kérdés
Van még olyan oldal/fórum, ahol érdemes házat nézni vásárlás céljából?2018. márc. 16. 09:43
1/5 anonim válasza:
Az adott település facebook csoportjában érdemes még nézelődni, van aki máshol meg sem hirdeti a lakását, csak ilyen csoportokban. Ezenkívül helyi szuperinfó, helyi ingyenes hirdetős újságok, + jófogás.
2/5 anonim válasza:
Hosszú hónapokon keresztül kerestem telket, nekem az a tapasztalatom, hogy az ingatlanok 99%-a az ingatlan. com-on van meghirdetve.
Nem tudom, hogy milyen ingatlant keresel de ha családi házat, vagy telket, akkor talán érdemes a kiszemelt településen nézelődni egy kicsit mert sokszor egyszerűen csak kitesznek egy ELADÓ táblát az ingatlanra.
3/5 anonim válasza:
Én is most keresek házat. A 80%ott rajta van, de tudok olyat ami csak ingatlan bazár oldalon vagy aki csak Facebook és jófogáson hirdette meg...
4/5 anonim válasza:
De létezik, én is nagyban keresgèlek, sok minden nincs ott ami máshol igen
5/5 anonim válasza:
Én is keresgélek, és ahogy írjátok, az ingatlan.com-on és az ingatlanbazár oldalakon szinte minden fenn van. Én viszont emellett nézem a Jófogást, a face oldalakon vannak csoportok, ahol célirányosan lehet keresni.
Meg lehet nézni az ingatlanirodák oldalait is ( Duna House, Balla, Arena ingatlan), de ezek az ingatlanok is fenn vannak az elsőként említett két oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!