Mit lehet tenni ha az ingatlanos akit megbízunk ház eladással hanyagul kezeli a dolgokat?
Jó, azért ez nem olyan nagy dolog.
Valszeg elfelejtette.
nem tudsz tőle szabadulni. benézted.
nagyon nem mindegy milyen szerződést írtál alá olvasatlanul, és van-e apróbetűs rész?
Nem egyből ingatlanoshoz kéne szaladni, mint sokan teszik (várják hogy majd csodát tesz...) hanem reális áron adni az ingatlant, az alku összegét belekalkulálva. Ha már a tizedik érdeklődő is 6 milliót adna a 10 millióra tartott házért, akkor érdemes elgondolkodni.
Én haragszok az ingatlanosokra, de az eladókra még jobban ilyenkor.
Ne vedd magadra, de meg lehet érteni amit írtam.
"de mi nem tudjuk annyi helyen mint amennyin ők hirdetik. "
Dehogynem,csak utána kell járni. Az egy dolog, hogy neki "egyszerűbb", de nem lehetetlen.
"Az a baj hogy nem voltak érdeklődők"
Az okot kell megkeresni:
nem piacképes, mert:
- nm annyi az ára amennyit ti szeretnétek érte
- nem túl jó helyen van (szomszédok, környék)
- az állapota nem megelelő
- nem jó a telek (méret , tájolás, állapot)
- vagy csak az ország rosszabbik felén van.
"és az ingatlanos se hoz senkit pedig 3 hónapja nála van neki ez lenne a dolga"
Az ingatlanos sem megváltó.
"pedig reális áron hirdetjük"
Ki szerint reális.
Ha nem nagyon bénák a fotók, és a szöveg akkor, ha nem Mordorban kellős közepén van 3 hónap alatt lennie kellett volna érdeklődőnek.
Egy link sokat segítene (privátban is jó) megtalálni, hogy mi az oka.
#7-nek
Pár éve házvásárlásban voltunk, településen belül szerettünk volna másikat venni. Felhívtam az ingatlanost, lefedtem neki egy kb 5km sugarú kört, hogy legalább azt mondja meg ezen belül van-e, erre nem volt hajlandó! Még csak nem is konkrétan az utcát kérdeztem. Gyorsan elbúcsúztunk, mert én se akartam feleslegesen házakat nézegetni.
Ja még az egyik azt mondta, na jó elárulja hol van amennyiben előbb beszkennelem és elküldöm neki a személyes okmányaimat, lakcímkártya+személyi!!! Mivaaaaan? Undorító vérszívók, az ingatlanpiac fellélegezne nélkülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!