Él valaki Bagon? Mindenhol mást olvasok, egyik ingatlanos azt mondja, sok a cigány arra, másik, hogy csak egy részén, a többi jó. Milyen arra élni?
Javasl9m, ha érdekel, menj el, tölts el ott pár délutánt, a helyi kocsmákat is érdemes meglátogatni, főleg péntek szombat délután-este...
Én így keresgéltem a falvamat, első szempontom nekem is a cigányok voltak...
Aztán keresgélés közben rájöttem, hogy alja nép mindenhol van, de korántsem biztos, hogy cigány...
Végül olyan mellett döntöttem, ahol a lakosság 1/3-a cigány... 6 éve élek itt, de ma is ide költöznék.
Volt olyan falu a listámban, ahol mindenki habzó szájjal hírdette, hogy ide aztán cigány a lábát se meri betenni, de cigó nélkül is volt 2db frissen szabadult gyilkosa a falunak, és második ott töltött este megvertek a kocsmában, mert féltékenyek lettek a feleségemre, be akarták neki bizonyítani, hogy nem vagyok férfi... ők ebben mérték.
Nekem nincs bajom a cigányokkal, de tervbe kell venni,hogy pl. ha óvodás/iskolás korú gyerek van a családban ott igenis számít,hogy az intézményekben milyen az arány.
És fontos a szomszédság is. Ha konkrétan a szomszéddal nincs is bajod de a családdal/társasággal/rokonsággal már akár lehet is.
A falu fejlődése is elmaradottabb ott, ahol sok a cigány, rosszabb a falukép.
Manapság már viszont sokan dolgoznak közülük is, tehát nem lehet általánosítani.
Az ingatlanok értéke is jóval kevesebb ezekben a falvakban.
Egyeske:
„féltékenyek lettek a feleségemre”
Mit hadoválsz te össze-vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!