Be lehet tekinteni valahol ingyen a tulajdoni lapokba? Azt tudom, hogy az ügyfélkapun évi kettő ingyenes de mivel házat nézek évi kettő nem lenne elég.
Figyelt kérdés
És azt hallottam, valahol, ha nem kérjük mi még a hitelesítetlent se akkor ingyenes.
Eleve kezdésként 3 tulajdoni lap kéne mert a két szomszédot is meg akarom keresni vételi ajánlattal.
2018. jún. 21. 13:16
11/25 anonim válasza:
A " hitelesitettből" évi kettő kérhető le
" hitelesitetlenből" bármennyi
12/25 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm akkor ezt alaposan félreértettem, úgy olvastam hogy a hitelesítetlen is csak évente kettő ingyenes azon felül ezer/darab.
2018. jún. 21. 14:20
13/25 anonim válasza:
Mi múltkor kértük le. Két rublika volt h hiteles x ezer ft -Nem hiteles ingyenes. Ez az első lekérés volt, szóval nem tudom, hogy kettő után változik e a rublika, de nem hiszem. Ugyanis már az első hiteles is pénzbe kerül...
14/25 anonim válasza:
Eszembe jutott még valami. Lehet igazad van és kettő után csak az első oldal megtekintése díjtalan. Valami ilyesmi is volt, bocsi most nem tudom neked megnézni pontosan mi van ott.
15/25 anonim válasza:
"Lehet igazad van és kettő után csak az első oldal megtekintése díjtalan"
ha jól tudom ebből is csak havi 20 db az ingyenes.
16/25 anonim válasza:
A *nem hiteles tulajdoni lap* is minden adatot( tulajdonosok,haszonélvező,széljegyzet,beterhelés) tartalmaz.
17/25 A kérdező kommentje:
És a kormányablakban korlátlanul minden ingyenes ha csak betekintésről van szó? Egyszerre úgyse néznék többet csak 1-2-t ez a három is csak azért kivételes mert nagyon keskeny egy adott telek s érdemes lenne az egyik mellette levőt is megvenni.
2018. jún. 21. 14:40
18/25 anonim válasza:
Szerintem ingyenes.
Mi széljegyzet miatt nem tudunk bejelentkezni.Már 5 alkalommal lekértük a nem hitelest,egy fillért se kértek.
19/25 anonim válasza:
Ennyit rinyálni embert rég láttam.
Már az is baj hogy be kell menni?
Hozzák házhoz ingyen?
20/25 A kérdező kommentje:
Az a minimum. De sört és chipszet is hozzanak!!!
2018. jún. 21. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!