Hol lehet ingatlan eladást ingyen hirdetni?
Facebookon. Marketplace, és a csoportok.
Honlapok:
Otthontérkép. Van olyan is hogy ingatlantájoló, azt most nem tudom, nézd meg.
Jófogáson az előresorolásért fizetsz.
Általában ingyenesen fotó nélkül lehet hirdetni. Ingatlan esetében ugye ez elég gáz. A fényképest ebben az esetben biztos többen megnézik. Esetleg ez lelassíthatja az eladást, arra gondolj majd.
A Jófogáson nem kell fizetni a fényképért.
Talán 8 db képet lehet feltenni, már nem emlékszem.
Az előresorolásért meg ne fizess egy fillért sem, mert mindenki végignézi az egész kínálatot azon a területen ami érdekli.
Ha meg nem érdekli, akkor ha te vagy az első, akkor sem fogja érdekelni.
Nem azt mondtam, hogy a jófogáson fizetni kell a fényképért. Az előresorolásért kell fizetni. Egyyébként ha egy pár cipőt akarok eladni, annak az előresorolásáért is pénzt kér a jófogás, nem is keveset, csak azt nem fizetem ki. De az csak egy cipő! Debrecenben, ha beírom a jófogáson hogy konvektoros fűtésű 40-60 m2 közötti lakás, kijön 852 darab. Az én vevőimnek pont ugyanennyi fog kijönni. Te ne fizess az előresorolásért, de én majd fogok, hogy az én lakásom ne a 852. legyen két hét múlva, mert eladni akarom, nem árulni. Ugyanis mindennap kerülnek fel új hirdetések, az ingatlanos cégek számítógépes rendszere pedig minden éjjel előresorolja a hirdetéseiket.
Kivéve ha egy 30 lelkes faluban laksz és hirdetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!