Ti megvennétek olyan magasföldszinti lakást ami alatt du.2-től este 11-ig nyitva tartó (kis) pub üzemel?
Maga a lakás szuper, a ház is, kis lakóközösség. Viszont pont alattunk lenne egy pub. Beszéltünk az alkalmazottal, azt mondta,hogy semmi gond nincs a vendégekkel, pár törzsvendégük van inkább, és ez hihető is, ugyanis a helyiség kb. 4X4 méteres.
A plafont szigetelték, az épület tégla, hangszigetelt ablakokkal. Az ár nagyon jó, valószínű azért, mert mást is elgondolkodtat ami bennünket.
Attól függ mennyire vagytok a zajra érzékenyek.
Ha nagyon, akkor az is zavarni fog, ha ketten állnak a Pub előtt és normál hangon beszélgetnek.
No meg a cigiszagot sem árt bekalkulálni, mert azt is nyilván az ajtó előtt bonyolítják a dohányosok.
Viszont, ha nagyon tetszik a lakás és nagyon olcsó (nem véletlenül!) akkor köss magatokkal olyan kompromisszumot, hogy este 11-ig nem nyittok ablakot.
Télen amúgy sem gond az az 5-10 perc szellőztetés, nyáron meg legalább nem melegszik be a lakás, ha csak 11 után nyitjátok meg.
Igazad is van, meg nem is.
Gondolj arra, hogy a budapesti, vagy nagyvárosi társasházak (nem panelekről beszélek) 90%-nak a földszintjén van valamilyen bolt, raktár, intézmény, vendéglátóipari egység, fodrász, látványpékség, stb. és élnek.
Ahogy én is élek a bulinegyed kellős közepén.:)
Isten mentsen hogy rábeszéljelek, végül is részben még igazad is van.
Szerintem ez úgy hallatszik be a lakásba, mint valami fantomzaj. Tehát felfogják a falak, de mégis hallod állandóan, monoton módon, és idegesítő lesz.
Megpróbáltam magam beleképzelni a helyedbe, mert nekem ez abszolút nem lenne oké. Az a kérdés, ki mennyire érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!