1/2 panel tulajdonjogának eladása?
Figyelt kérdés
Nővéremmel van egy közös lakásunk, 1/2 a tulajdonjogom rajta. Én el akarom adni minél hamarabb,de neki ráér. Hogyan lehetne mégis eladnom az én tulajdoni részem? Nem lakik benne senki,felújításra szorul,de nekem kell a pénz.2018. máj. 22. 19:12
1/7 anonim válasza:
Elsősorban nővéreddel beszélj, hogy nem-e venné meg a te részedet.
Tulajdoni részt nehéz eladni és ha nagy nehezen is sikerül nagyon ár alatt veszi majd csak meg valaki.
2/7 A kérdező kommentje:
Ő nem tudja,nincs pénze. Csak neki már van lakása én pedig albiban élek a párommal,ezért őt nem érdekli az én problémám.:D Majd eladjuk majd...
2018. máj. 22. 19:45
3/7 anonim válasza:
Miért nem költözöl oda, ha úgyis üres?
4/7 anonim válasza:
Felújítjátok, beleköltöztök a pároddal és albérlet helyett részletre megvásárolod a testvéredtől. Mint ha albérletet fizetnél a tesódnak, csak a végén egyedül a tiéd lesz.
(Családon belül sokkal rugalmasabb megoldás lehet, mint a banki hitel, vagy mint idegennek bérleti díjat fizetni.)
5/7 A kérdező kommentje:
Mert azzal fenyegetőzik,hogyha oda költözünk a párommal,akkor feljelent,mert nem engedi oda a páromat....
2018. máj. 23. 19:02
6/7 anonim válasza:
Nem tud feljelenteni, mert tulajdonos vagy, egyenlő jogokkal!!
Nyugodtan költözzetek be.
7/7 xswerdy válasza:
feljelenteni bűncselekményért lehet. A többlet-használatért kérhet díjat, de ez polgári ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!