Szükségem lenne a segítségetekre?
Sziasztok 16 éves lány vagyok . 8 éve elköltöztünk egy városi panel lakásból egy kisebb városban lévő kertes házba . A mi nap arra jártam és megnéztem kiváncsiságból a kapucsengőt, hogy kik laknak még ott. Megláttam hogy a mi nevünk le van ragasztva és oda van írva egy másik név. A házat nem adtuk el , nem adtuk ki bérbe . a miénk . Ti mit tennétek ?
Most arra jutottunk barátnőmmel hogy holnap elmegyünk és megnézzük , visszük a kulcsot és ha ugyanaz a zár (már az is megfordult a fejemben hogy kicserélték) akkor bemegyünk, ha szerencsénk van nincs ott senki , ha nem akkor becsengetünk .
Szerintetek jó ötlet ?
Na de nyolc évig oda se néztetek, ez kicsit furcsa.
Természetesen utána kell nézni a dolognak és esetleg a házkezelőségnél érdeklődni.
Ha 8 éve lakatlan a volt lakásotok ("A házat nem adtuk el" - nem 'házatok'!) akkor sem mehetsz be még akkor sem, ha van kulcsod hozzá.
Mellesleg furcsa, hogy 8 évig szüleidet nem érdekelte, mi van a lakásotokkal.
Ha üres a lakás, akkor is vannak járulékos költségek:
- közös költség (panelról van szó),
- szemétdíj, stb.
Ezeket ki rendezte?
.
"ha szerencsénk van nincs ott senki"
Ha viszont nincs szerencsétek, kellemetlen meglepetésben lehet részetek!
.
Előbb otthon, szüleiddel beszélj erről, mert lehet hiányos tudásod miatt más a helyzet, mint te képzeled.
És 8 éve fenntartjátok azt a lakást, fizetitek a rezsit, meg minden?
Már csak ezért is kell oda járni, óraleovasót beengedni, közgyűlési jegyzőkönyvet átvenni, közgyűlésre járni, stb.
Életszerűtlen, amit mondasz.
Ez nem szokás, el szokták adni vagy ki szokták adni.
A szüleid mit szólnak?
Ha tényleg 16 éves vagy, már tudsz vigyáni magadra.
Vigyázz, ha lezuhansz EGOdról IQ-ra, nagyon összetöröd magad, legyen közeledben valaki, aki segít!
.
Netán politikusnak készülsz, hogy vakótlanságot állítasz be igaznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!