Mennyi ideig tarthat egy zártkert megvásárlása, ebbe az esetbe?
Sziasztok!
Kérdésem a következő;Vettem egy Zártkertet,gazdasági épülettel Részletfizetésre.Az ügyvédnél megcsináltuk a papírokat,tulajdonjog fentartással kötöttük a szerzödést.Namost az ügyvéd azt mondta nem meri egyből beadni a földhivatalba,mert a tulajd.lapon zártkert,és külterület van,így elösszőr kifüggesztik stb stb..Ez volt tavaly Szeptember végefele.Azóta nemjött semmi papír,mennyi idő mikorra visszajön valami,hogy elfogatták a szerződésünket?Gondolom nem volt rá pályázó mert akkor csak szóltak volna már.Én fizetem a részleteket azóta.
Ja és mégegy..Az ingatlan amúgy kilett vonva müvelés alól,nem értettük miért kell kifüggeszteni...A külterülettel magyarázta az ügyvéd..
Esetleg ha valaki tudna mondani elérhetőséget hol lehet érdeklödni ilyen ügybe,Pest megyébe lakom.
Köszönöm a válaszokat!
Köszi,
Mostanába 8-12hónap is lehet aztmondják...
Most vettem egy zártkertet, 60 napra függesztették ki, utána még 3 hónap volt ügyintézés.
Összesen 5 hónap múlva lett végleg az enyém.
"Az ingatlan amúgy kilett vonva müvelés alól,nem értettük miért kell kifüggeszteni"
Ha ki van vonva akkor nem kell kifüggeszteni!!!
Azonnal a tied lesz, az adásvételi után.
Amúgy vagy az ügyvéd vagy a hivatal keverhette el, mert ha nem lenne kivonva akkor 4-5 hónap az átfutási ideje.
Szerintem keress egy másik ügyvédet, írjatok egy másik adásvételit és kész, ha a tulaj értelmes meg rendes akkor belemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!