Wekerletelepen ( Álmos urcában) érdemes lakást venni? Van ott veszélyes kisebbség?
:d
Én ott sose láttam 1 kisebbségit sem, pedig oda jártam suliba.
Ha ellenérvet akarsz a Wekerléről, akkor annyi, hogy ez a cuki régi design egy idő után nyomasztó tud lenni.
Én laktam Erzsébeten olyan albiban, ahol volt pár kisebbségi a szomszédságban. De konkrétan minket sosem ért semmilyen atrocitás.
És lakás VÁSÁRLÁSNÁL hiába nézed, hogy nincs most, mert valószínűleg hosszútávra tervezel. ÉS az, hogy most nincs, az nem garancia arra, hogy 10 év múlva sem lesz...
Wekerle telep nem Erzsébet, hanem Kispest
Kérdező!
Wekerlén nincsenek cigányok.
Részben mert egy olyan hely és közösség, ahol nem érzik jól magukat, amellett elég drágák az ingatlanok a hely hangulata és sajátosságai miatt.
Én imádom és irigyellek, ha lesz lehetőséged ott élni!:)
Tudod, erre mondják, hogy ízlések és pofonok ...
Wekerle telep 2011 szeptemberében vált véglegesen műemléki jelentőségű területté, ami azt jelenti, hogy a lakósok jelentős állami támogatást kapnak a felújításokhoz.
Ha neked nem ez a stílusod, akkor nyilván nem tetszik, de leszólnod azért nem kellene, mert nagyon sokaknak viszont tetszik, amit az ottani ingatlanárak is jeleznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!