Érdemes a Zempléni- hegység környéki falvakban házat venni?
Gyönyörű a zempléni a táj, mégis ellentmondásos információkat kaptam onnan.
Valaki azt mondta, hogy ne vegyek ott házat, mert sok a kisebbség, míg mások szerint annyira nem vészes a helyzet.
Ti mit gondoltok? Érdemes egy zempléni faluban házat venni hosszú távra (legalább 10 évre)?
Érveket, ellenérveket kérek!
Falu függő, hogy mennyi és mennyire megnevelt brazil van. Sok hely van a környéken amit érdemes látogatni.
Ha van kert, az egész évben törődést igényel. A hegyi patakokkal vigyázni kell, mert 10-20 évente elég csúnyán ki tudnak önteni.
Én azt tapasztaltam, hogy a kisebbség nem a lakhelyén tör be, hanem két faluval arrébb.
A nyaralókat szívesen látogatják, szezonon kívül, ezért ott értéket hagyni nagy hiba.
Ezt most úgy mesélem neked, hogy a Heves m-i nyaralónkba (cigányos falu) nem volt betörés, viszont a fiamék siófoki nyaralójába szinte minden télen.
Riasztót kell beszereltetni, távfelügyeletre beköttetni és a kapura kiírni. Nem mintha attól nem tudna bemenni, de nem a riasztóssal fog babrálni, amikor van olyan, ahova csak besétálhat.
Zemplénben a legtöbb faluban nincsenek romák...
Írj üzenetet nekem, ha gondolod, szívesen írok részletesebben, illetve ajánlok falvakat! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!