Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Aki 10-15 milliós lakáshitelek...

Aki 10-15 milliós lakáshiteleket vesz föl később miért nyafog, hogy most 20-on évig fizetheti?

Figyelt kérdés
Egyre több ismerősömtől hallom ezt.Csilli villi házat akarnak jó helyen amihez hozzá sem kell nyúlni, ennek ára van.Rám meg irígyek, hogy én vettem magamnak egy olcsót ami levolt pukkanva és még jó helyen sincs.De jó nekem.Persze mert én megelégedtem azzal is.És most nekem nyafognak, hogy rossz az élet mert sok a hitelük.Nem értem.
2018. ápr. 22. 12:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert hagyod. Le kell építeni a panaszkodós embereket. Ha nem volna hitelük, panaszkodnának a Győzike show miatt.
2018. ápr. 23. 00:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy úgy gondolkodik, hogy amit az autóra és fenntartására, plusz benzinre költene, azt inkább a házba rakja. Annak az értéke is megmarad, meg annyival több szabadidő (vagy tetszőlegesen akár pénzt is kereshet a fennmaradó időben) marad. Illetve a hitel persze kényelmetlen, de rá van kényszerítve, hogy ne költse el a napi dolgokra a pénzét. Sokan nem tudnak előre takarékoskodni és csak hitellel jutnak közelebb a saját házhoz/lakáshoz. Nem vagyunk egyformák. Ami neked szempont, másnak nem biztos, hogy az.
2018. ápr. 25. 10:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Én most keresek albérletet, és gyakorlatilag egyre inkább gondolkozom hitel felvételén. Konkrétan kevesebbe kerülne a hitel mint kifizetni egy lakás árát. Budapesten egy szoba ára ott van lassan és az nem lesz soha az enyém, bármikor járhatok úgy, hogy viszontlátásra, költöznöd kell.

Na meg nagyon nem mindegy, mit vesz az ember. Vehetek olcsó, lepukkant lakást. De nem mindegy hogy elvered minden pénzed és még egy szarkupacban is laksz, vagy szintén elmegy a pénzed, de legalább egy normális házban alszol.

2018. ápr. 27. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!