Bicskén lakást?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mi a véleményetek Bicskéről? Vennétek ott lakást? Közel lenne a munkahely, közel van még Budapest is. Vélemények?

2018. ápr. 17. 12:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Vennék.

Szerintem jó hely, a barátaink laknak ott és minden van.

2018. ápr. 17. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok még mindig

Azt azért kalkuláld bele, hogy a lakosság kb. 20%-a cigány.

2018. ápr. 17. 12:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan a vasúton túl van a "Péró" a cigánytelep.

[link]

Igaz, hogy betörni fosztogatni (talán) nem Bicskére járnak, hanem távolabb, de a fene tudja ...

Menj inkább Biatorbágyra vagy Pátyra, igaz, azok drágábbak.

2018. ápr. 17. 12:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) A Péró fele nem vennék,cska a központban gondoltam.
2018. ápr. 17. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én Bicskén lakom két éve - Budapestről költöztem ide. Nagyon jól érzem magam itt, minden fontos dolog kapható a városkában - bár inkább olyan falusias, község jellege van. Van SDpar, Tesco, Lidl - régebben CBA is volt.

Inkább a központ közelébe érdemes költözni - bár, ha autó van, nem lényeges. Amit kerülj: Péró - azaz cigánytelep - Bihari út, Szondi utca, Törökverő utca.

A vasúton túl az Újtelep szép, kellemes, de ott nincsen nagyobb élelmiszerbolt, csak pár picurka, drága bolt - az Erőmű lakótelep (két három emeletes panelház szintén kerülendő) a Péró közelsége és bolt hiány miatt.

Egyébként szép, dimbes-dombos, patinás hely Bicske - Budapest, és Tatabánya közel van. Az ingatlanárak - mióta elmentek a bevándorlók - drágultak, de jóval olcsóbb, mint Biatorbágy.

2018. máj. 7. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Élhető kisvaros. Pest 23 perc vonattal. Reggel 15 percenkent napkozben felorankent jarnak a modern siemens vonatok. 30 km Pesttol, 25 km T.banyatol. rengeteg munkahely van (ipari parkok, iskolak, autopalya, 2 vasutallomas, rengeteg buszmegallo, helyijarat, nagyaruhazak, kisboltok) sok ujepitesu lakohaz, lakoparkok, a varoskp. szep rendezett. Van gimnazium, orvosi rendelo, 0-24 ugyelet, 4 gyogyszertar, 2 alt.isk. 1 katolikus iskola, 10 percenkent jarnak a buszok. Kornyezo faluk (Felcsut, Paty, Biatorbagy...) jol megkozelithetoek.

Igen; van 3 utca a 13 000 fos varosban, ami lepukkant(Bihari, Torokvero, Danko) de ne azalapjan iteljetek meg. Ciganytelep Pátyon is van, Törökbálinton is, Piliscsabán is.. mindenhol.

Bicske egy fejlodo, szep, elheto kisvaros. Jelen pillanatban is csomo uj tarsashaz epul Pestrol kikoltozo jomoduak szeretik

2018. szept. 7. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

sziasztok! Mi is Budapestről Bicskére költözést fontoljuk, nagyon tetszik a hely, főleg a Budapest közelsége, és bevásárlási lehetőség, nameg persze a klassz elővárosi vonatok.

Kicsit viszont félünk a kóbor kutyáktól, mennyire jellemzőek?

2019. márc. 10. 13:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincsenek koborkutyak egyaltalan
2019. ápr. 1. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!